Özgürce ile Çeviri Problemleri Sohbeti

Hiçbir şeyden haberim yok, @Agape’ler katmış. Kaptanız diyoruz, sınırsız yetkimiz var diyoruz, bizden üst kimse yok diyoruz… Yine de vezirler dilediğini yapıyor resmen satranç tahtası…

7 Beğeni

Çok haklısın…

1 Beğeni

Askere gidiyorum. Biraz da komutanların sinirlerini zorlayayım ya da acı eşiğimın sınırlarını zorlayayım :Dd

4 Beğeni

Kim seni devirmeye çalışıyor söyle ip adresinden evini bulup basalım :smiley:

3 Beğeni

Hayırlı tezkereler. Sağlıcakla git, sağlıcakla dön.

2 Beğeni

İp ban geliyor @Agape shield aç :Dd

@J.S sağ ol ^^

2 Beğeni

Cadıya bunlar işler mi :smile:

2 Beğeni

Forumu kazan yapıp kaynatıyorlar…

@danieljackson Cadı başka dünyaların internetini kullanıyor. Öyle IP ile çözmek zor o işi.

@Howl iyi tezkereler. Bitmez gibi gelecek ama bitecek :sweat_smile:

3 Beğeni

Gelirken süzme yoğurt, turşu ve cips almayı unutmayın. Bir de @darlyopus da yanınıza katıverin.

Adresim aynı…

1 Beğeni

Hayırlı tezkereler. :slightly_smiling_face: Pırpıra bakmadan gördüğün herkese komutanım dersen sorun yaşamazsın. :sweat_smile:

1 Beğeni

Kumandanım bile derim :dd

2 Beğeni

Bekliyorum:

5 Beğeni

Ayıpsın :smiley: istediğin bunlar olsun.

Keşke birisi de bana göre takılsa… Güzel geyik dönmüş :smiley:

1 Beğeni

Doktor Who’ya bi’ devam edemedim. David Tennant ile takılyoduk ne güzel. 4. sezonda kaldım. :man_shrugging:t2: (donanımsal sebeplerden ötürü, sonra üşendim.)
Klâsik seriye bakıp anlamamıştım. Bölüm var içinde 6 parça, hangisinden başlayacağım, ne oluyor belli değildi, siyah beyaz da olunca zorlanmadım kendimi. Ama modern seriyi bir gün bitireceğim. Dalekler korkun benden.
(Biraz size göre oldu gibi sanırım, ha?) :upside_down_face:
Ben de geldim @magicalbronze

q

1 Beğeni

Tam bana göre. Herkes Whovian’dır ama ben Who delisiyim. :buyucu:

1 Beğeni

:frog:

Etkinlik var dediler, geldik.

@Howl askere gidince etkinliğe ara verilmiş hocam. 5 senedir tezkeresini alsın da gelsin etkinlik tekrar başlasın diye bekliyoruz. Gelemedi gitti. Nereye gittiyse artık askere?! :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

:slight_smile:

Etkinliğin bağlayıcılığı olmayınca geri dönmedi. :slight_smile:

1 Beğeni

Zaman yolculuğu yaptırdın durduk yere. :smiley:

1 Beğeni