Pi Sayısındaki Mimoza

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Pi Sayısındaki Mimoza – Aylık Öykü Seçkisi

image

Yağmur yağıyordu. Bir duvar dibinde şarap içiyordum. Şişenin dibini bulmak üzereydim. Karanlığın puslu tavanına omuzlarını yaslamış kulelere baktım. Şimdi onlardan biri bomboştu. İçinde bir hayalet ağlıyordu. Benimdi o hayalet. Bedenim sarhoşken, ruhum orada hapisti. Dün gece bırakmıştım onu, Mimoza’nın koynunda. Şerefsiz Lusigno Şövalyeleri onu zevk kraliçeleri yapmıştı. Alçak insanlarsa ona fahişe diyordu. Oysa asil bir… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Ve gene akıl karıştıran, yer yer baş dönmesine hatta mide ağrısına insanı sevk edecek kadar rahatsızlık veren bir öykü. :slight_smile:

Yine kayboldum yazarin yarttigi alacakaranlik sokaklarda.

Bazen tam tersini, insanı mayhoş bir rüyada kaybolmuş gibi hissettiren bir şeyler yazmak istiyorum aslında, fakat dönüp dolaşıp illaki bu raddeye geliyor. Gerçi edebiyat muazzam ve deney yapmak keyifli. Yeni ve daha farklı öykülerde görüşmek üzere.

Umarım bir vaporwave şarkısından çıkmış gibi hissettiren işlerde de karşılaşırız.

Umarim. Ilk vaporwave sarkimi dinliyorum ve senin hikayelerini okumak icin idealmis.

Olağanüstüydü.
E-kitap için öykünüzü Word’e kopyalarken, kendimi ekrana kilitlenmiş okurken buldum. Kelimelerin dansında savruldum.
Tebrik ediyorum.

Yorum için teşekkür ederim, eğer bir renk kattıysam ne mutlu bana. Yorum bildirimini görünce epey şaşırdım, öykü artık unutulup gitmiştir diye düşünüyordum. Bu arada şu e-kitap projesini tam olarak anlayamadım. Forumdaki konuyu takip edeyim dedim ama yüzün üzerinde mesaj var açıkçası biraz gözüm korktu.

İyi öyküler, zamana yenilmiyor.
Son birkaç yorumu okumanız yeterli olacaktır. Güzel bir şeyler çıkacak umarım. :v: