Playstation 4 Oyun Takas

Forumda konsolun kaç kullanıcısı var, ne kadar ilgi görür bilmiyorum ama şöyle bi kenarda dursun başlık.

image

İzmir içi elden takas teklifleri değerlendirilir.
Ayrıca elimde şu an hala oynamakta olduğum Resident Evil 7 Gold Edition var. Bitirdiğim zaman çok bağımlılık yaratmazsa onu da takas yapabilirim.

Güzel bir başlık olmuş , bence gerekliydi , kısa süre içerisinde ben de elimdekileri yazacağım , güvenilir bir takas platformu her oyuncunun ihtiyacı olan birşey bence :slight_smile:

1 Beğeni

Güzel olur umarım. Yaklaşık 3 aydır başka bir forumda düzenli olarak Pri-Sec takası yapıyorum. Son oyun fiyatlarından sonra o da zora girdi ama bakalım. En sonra RDR 2 369TL olmuş. Öncesinde almadığıma üzüldüm. Şimdi eski fiyatta alanlar yeni fiyat üzerinden hesaplayıp aklınca kar edecek.

1 Beğeni

Bugün itibariyle 469 TL :frowning:

1 Beğeni

Hala takaslamayı düşünen arkadaşlar var mı :smiley:

Dostum bende İzmir’deyim, teklif güzel ama oyunlar bana göre değil.Başka oyun var mı elinde.

1 Beğeni

Elden çıkartmak istemediğim Mortal Kombat XL ve The Last Of Us var. Onun dışında çoğu dijital.

Hmm, anladım. Kader.

469’a elim gitmemiştim benim, nasıl yazabildin hocam :smiley:

Gözlerim kanayarak, ellerim titreyerek :slight_smile:

1 Beğeni

image

Ana oyun dışında çıkmış olan tüm DLC leri de içeren paket.
İzmir içinde God Of War, Far Cry 5, Detroit Become Human takas olabilir.

Drive Club ve RE7 elden çıkartılmıştır. Başlık diğer oyunseverlerin takas amacı ile kullanılabilir. İzmir içi oyun değişmek, satmak isteyen var ise görüşebiliriz.