Playstation 5

Playstation 5 tasarimi hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Ben bayildim :heart_eyes:

7 Beğeni

Tasarım çok güzel ama fiyat konusunda okuduklarım doğruysa PS5 yerine Elon Musk’ la uzay mekiği işine girmeyi düşünüyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

%50 vergi getirildi.Oyunlar 800 900 tl olur.Avripa bizi felaket kiskanir artik.

2 Beğeni

Güzel ben beğendim, Allah sahibine bağışlasın. Bu paraya zor benim için.

2 Beğeni

Tasarımı beğendim ancak bu konsolu almam. Her zaman ilk çıkan konsollarda sıkıntılar oluyor. Pro versiyonu çıkarsa onu alırım. Hatalarından arındırılmış, gerekli düzenlemeleri bünyesinde barındıran halini tercih ederim açıkçası.

Digital Edition olan biraz daha uyguna çıkartırlar oda Türkiye pazarında daha çok satar. Biraz sevindirecek haber bu olur. Art arda güzel oyun tanıtımı yaptılar güzeldi birde son herkesi koparacak bir oyun daha ekleselerdi süper olurdu. Xbox’ın işi zor PS5 yeni oyunlarla geldi hep.

Sana cevap veriyor gibi oldum kusura bakma genelde bi yorum yapmak istedim.

1 Beğeni

Tasarım iyi hoş. Digital edition her türlü akar. Yıllar var cd almıyorum zaten ps için. Ama fiyat yine de yüksek olacaktır şu şartlarda. Ha bu sefer içten içe Xbox düşünüyorum ben aslında. Bakalım.

7-8 bin olur mu vergilerle beraber?

Kesinlikle en az 7000 TL bekliyorum ben.

1 Beğeni

Ben de dijital edition’ı beğendim ama Türkiye’de 2. el piyasası çok gazla var sanırım. o yüzden diskli olanı da satabilir. Alacak kişi 500 lira fazla vereyim oyunu satarım sonra diye düşünür bence. Biraz da o yüzden hala disk var.

Avrupa ve Amerika’daki adamın umyrunda mı internet hızı iyi ve oyun en fazla 60 birim onun için.

Tasarıma gelecek olursak ben beğendim. disk de sonradan perakendeci baskısıyla eklenmiş gibi duruyor ama keşke komple siyah olsaydı.

Fiyat için ise yurtdışında yaşayan akrabalarım var alacaksam onlara getirtirim, getiremezse ben gider alırım ama ilk etapta almak mantıklı değil zaten.

Geriye dönük uyumluluk ve game pass benzeri bir uygulama olacak mı olacaksa nasıl olacak onu merak ediyorum ben. Şimdiye kadar hiç konsolum olmadı. Ama PS oyunlarını da oynamak istiyorum. Yine de her oyuna çuvalla para dökemem. O sebeple beni çekmesi için geriye uyumlu olacak ve game pass benzeri uygulaması olacak.

İlk partta almak hiç mantıklı değil zaten fiyat yüzünden. Sonrasında toptancılar ve stokçularda piyasayı şişirir uçar gider fiyat. 2021 başlarında durağanlaşır. Tasarımda dediğiniz gibi hoş tanıttıkları oyunlar gibi. Bende de ps3 vardı sonrasında bıraktım psle oynamayı. Bunu belki indirim falan yakalarsam alırım.

1 Beğeni

Ben PS5’ten ziyade oyunlara düştüm. Sonunda Horizon’ın yeni oyunu geliyor. Tabi gönül isterdiki GoW görelim ama çok erken tabi. Kolların sol tuşları çok garip geldi bana. Dokunmadan bilemeyiz ama.

1 Beğeni

Horizon’ın ilk oyunu PC ye geliyor neyse ki geç bile olsa oynayacağım.

1 Beğeni

Harika bir oyun. Uygun fiyatlı olursa PC sürümü de oynarım. Play Station sürümünde platin kupa alamadım ama, bilgisayarda klavye mousela çok daha zevkli olacağına eminim :metal:t2:

2 Beğeni

Ben makineyi çok sevdim. Sonunda sadelikten vazgeçtiler. Oyunlar çoğu tırt. Horizon, Project Athia, özellikle Re8 onun harici tırt indie oyunları. Muhtemelen param olsada çıkınca almayacağım çünkü 4k tv lazım. :slight_smile: O yüzden elimdekinin kıymetini bilmem lazım. Mesela ben Horizonu ps4e alırsam, ps5 alınca uyumlu olacak mı? En büyük takıntım bu suanda.

Benim bildiğim evet hatta kütüphanen tamamen ps5’e taşınacak.

1 Beğeni

Kütüphane taşınabilecekse evdeki iki konsol ve diğer gözden çıkarılabilir elektronik aletleri satıp dalarım PS 5 e.

1 Beğeni

Kutu oyunları dahil her şeyi satıp digital almayı Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Bu durumu Enis Kirazoğlu söylemişti. Videoyu bulursam buraya yönlendiririm.

1 Beğeni

Of tasarımı çok beğendim be. Apple oyun konsolu üretseydi böyle bir şey üretirdi sarımsak. Mükemmel olmuş hayatımda hiç PS’m olmadı ama belki bunu alırım gibi hissediyorum.

Çok iyi çok güzel göze hoş geliyor eminim ki oyunlar çok iyi olacaktır.