Pokemon GO Oynayanlar

Geçtiğimiz günlerde oyun resmi olarak ülkemizde erişime açıldı. Ben bir süredir oynuyordum. Rıhtım’da başka oynayanlar var mı? Bu konu altında yardımlaşabilir, birbirimizi ekleyip hediye gönderebiliriz.
Ben her gün düzenli hediye gönderip açabilirim.
ClownBaris

2 Beğeni

Ben yıllardır oyun oynamıyordum. Yeni yeni oynamaya başladım. Hem günlük yürüyüşe çıkan biriyim, teşvik edici olabiliyor. Ben de nick adımı falan yazayım. Eğlenceli olabilir.

LancreliGed
2824 1165 0358

3 Beğeni

Hemen ekliyorum. :blush: Ben de aynı amaçla başlamıştım oynamaya.

Küçükken çok severdim, eğlenceli de. Aynen ben de ekledim. :))

1 Beğeni

Sonunda erişime açıldı da artık oynayacak zamanım yok. Bruhhh.

1 Beğeni

Fikriniz değişir ise bekleriz. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Yıllar önce kaçak kuçak oynadığımız oyun sonunda resmi bir şekilde geldi. Çok mutlu oldum. Hemde kaldığım yerden devam edebildim. Sizleri ekliyorum. Sizde beni ekleyebilirsiniz.

Trainer kod: 8976 7915 1429(bu kodla arkadaş olunuyor)

Refferal kod : XFQDJWDG7 (bu kodla karşılıklı hediye kazanılıyor) ilk kez girecek olanlar Refferal kod eklemeden kendi kodunu oluşturamıyor sanırım)

Başarılar hepinize. :blush:

1 Beğeni

Acı çeke çeke oynadığımız günlerden sonra ülkemizde de erişime açıldığı gibi düştüm bende oyuna tekrardan. Neydi o sağımızın solumuzun Zubat ve Ratata kaynadığı günler aman allah muhafaza :sweat_smile: Neyse efendim eklemek isteyenler için kodu bırakayım bende.

My Trainer Code is 7334 6078 8819

2 Beğeni

@Eolo istek gönderdim kabul edersiniz. :slightly_smiling_face:
@Doranthir isteğinizi kabul ettim. :slightly_smiling_face:

Gördüm kabul ettim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben de bize gelince tekrardan yükleyeyim dedim. Şu an düzenli giriyorum bakalım sıkılmam kaç günü bulacak. :slight_smile: Bu da benim kodum isteyen ekleyebilir. 9370 6189 9568

2 Beğeni

Ben de geri dönenlerdenim :sweat_smile: Kodumu bırakayım ben de : 4157 1364 1490

Aslında geri dönünce hala canlılığını koruduğunu fark ettim. Döndüğümden beri aktivitesiz gün geçmedi. Hep bir şeyler oluyor. Ama tabi yakalama kısmı bir süre sonra yine sıkabilir. Oyunun tüm düzeneği yakalama üzerine kurulu. Beşlik raidlere katılamıyorum çevrem çok az :slight_smile: belki katılabilsem daha eğlenceli olur :slight_smile:

2 Beğeni

İstek gönderdim kabul edersiniz. :slightly_smiling_face: Raidler için de şu tavsiyede bulunabilirim. Facebook hesabınız var ise Pokemon Go Raid gruplarına katılın.(Özellikle yabancı gruplara katılmanızı tavsiye ederim) İstemediğiniz kadar raid savaşlarına girebilirsiniz. :wink: Uygun vakit ayarlayabilirsek eğer ben de davet edebilirim yada siz de beni davet edebilirsiniz.

3 Beğeni

Kabul ettim. Anlaştık :+1: :+1: :+1:

1 Beğeni

ekliyorum arkadaşlar , benim kodu buraya bırakıyorum:907460112518

4 Beğeni

Oyun beni geçmişe götürdü. Bunlarla yatıp bunlarla kalkıyorum. Şimdilik Ash ve 4 pokemonunu yaptım :joy_cat: :joy_cat:

5 Beğeni

Benim gibi achievement hastaları varsa ara ara ufak pokemonlar değiştirebiliriz beraber. Yavaş yavaş artsın bu Trophy :smiley:

2 Beğeni

0198 5906 0033

Bu da aktif oynayan bir arkadaşımın kodu. Sizleri de ekleyecek. Hediyeler için iyi olur diye düşündüm.

3 Beğeni

Ben de işten eve, evden işe giderken yapıyorum bir şeyler ama fazla vakit olmayınca pek ilerlemek mümkün olmuyor ama yine de elimden geleni yapıyorum.

Tnuviel
2144 8119 9690

2 Beğeni

Temmuz ayı etkinlikleri :slightly_smiling_face:

3 Beğeni