Polis Kimi Tutuklamıştır?

Yine bir gece, yine bir cinayet zeka sorusu :smiley:

Saat gece yarısını çoktan geçmiştir. Ormanın derinliklerinde bir karı koca avcı çifti, yarı çıplak bir kadın cesedi bulmuştur. Kadın, onca hayvan cesedi görmesine rağmen bu manzara karşısında fenalaşmıştır. Adam ise telaşa kapılmıştır ama hemen polise haber vermiştir…

Polisler olay yerine geldiğinde ilk önce kadının kimliğine ardından eşinin bilgilerine ulaşmıştır. Polis memuru üzgün bir ses tonu ile eşinin öldürüldüğünü ve olay yerine gelmesi gerektiğini söyler. Ardından incelemelerine devam eder. İlk incelemerin ardından, zavallı kadının bir tüfek ile öldürüldüğü tespit edilir. Bu durumda; cesedi bulan çift artık şüpheli konuma düşer. Kadın şoka girmiş bir vaziyette titrerken, adam oldukça soğukkanlı bir duruş sergilemektedir.

Maktülün eşi geldikten sonra polisler kısa bir sorgulamanın ardından üç kişiden birine kelepçe takarak, katilin kim olduğunu ilan ederler.

Sizce polisler kimi tutuklamıştır?

Öldürülen kadının eşi yapmıştır kesin.

Öldürülen kadının eşini tutuklamıştır polis. Çünkü verilen metne göre, polis, öldürülen kadının eşine sadece olay yerine gelmesini söylemiştir. Olayın nerede meydana geldiğini söylememiştir

4 Beğeni

Polisler de amma sorumsuzmuş.

3 Beğeni

Polisler maktulün eşine olayın nerede olduğunu söylemiyor buna rağmen maktulün eşi yeri biliyor ve geliyor. Maktulün eşi tutuklanmış olmalı.

1 Beğeni

Tamam tamam kabul ediyorum, kolay bir soruydu :smiley: Doğru cevap verildi…