PS5 için çıkacak Harry Potter oyunu?

WebTekno’nun yayınladığı habere göre: PlayStation 5, PlayStation VR destekli Gran Turismo 7, PUBG (oynaması ücretsiz, 4K), The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Battlefield Bad Company 3, bir Harry Potter oyunu, bir Vikings Assassin’s Creed oyunu ve bir aylığına PlayStation 5’e özel bir oyun olarak kalacak.

Oyunların içinde Harry Potter olduğunu görüyoruz. Bir aralar sızdırılan oyun olabilr mi, ne dersiniz?

Zaten Rocksteady firmasının yaptığı Harry Potter oyununun görüntüleri sızmıştı.O oyun bu oyun olsa gerek.

O haberin yalan olduğu çok belli. Üstüne de 1 aylığına PS5’e özel GTA 6 yazılmış. Webtekno çok fazla boş söylenti haberi yapar, ciddiye almamak lazım. Nasıl olsa “bir geliştiricinin dediğine göre” şeklinde haber yazmak kolay.

Bu da kesin bir bilgi değil. O Harry Potter oyununu Avalanche Software’un yaptığına dair ciddi söylentiler oldu.

2 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum buna. O kadar çok clickbait haberi var ki. Clickbaitlerini geçtim, haberin başlığı daha önceden gördüğüm bir başlık oluyor. Giriyorum habere okuyorum diyorum bunda bi saçmalık var ama ne. Sonra kaynak koydularsa oradan bakıyorum, koymadılarsa internette aratıyorum haber başlığını. Çeviri yaptıkları kaynağa gidiyorum haberi bir de İngilizce okuyorum ve bam! Haber WebTekno’nun yazdığının tamamen zıttı. Nasıl çevirmişlerse (çevirememişler desem daha doğru olur) haber gerçekte olanın zıttı şekilde çıkmış.

Artık öyle bir noktaya vardı ki kalitesizlikleri daha haberin başlığından belli oluyor. Haberin başlığını erkek arkadaşıma okuyorum “Kesin WebTekno haberi bu.” diyor daha ben site ismi vermeden. Daha baştan kokuyor yani balık.

Siz siz olun internette aratıp onaylamadan inanmayın bu sitenin haberciliğine. Ayrıca yukarıda da denildiği gibi "söylenti, dedikodu, kulislerde dolaşan bilgi"ye göre habercilik yapmak çok kolay. 1 olur, 2 olur ama bunlar yolunu buradan buluyor.

1 Beğeni