Tüpçü her zaman kazanır. Pardon kasa her zaman kazanır olacaktı.
Kumar değil zaten. Ne diyor orada kazı kazan diyor. Bir para kazandırma vaadi yok. Kazıyorsunuz ve ta daa kazı kazandınız
Demirören şans oyunları tekelini alarak halkı nasıl daha çok soyarım diyerek bayağı bir kafa patlatmış gibi görünüyor. Fakat iddaa konusunda ise çok büyük tökezlediklerini düşünüyorum. Ki bu çıkan yeni oyunlar ve sayısalın da daha da zorlaşması iddaadaki zararı karşılamak için yapılmış bir hamle.
Evet 16 gündür girmemiş foruma. Umarım bir sıkıntısı olmamıştır.
Bende 23 saat gösteriyor.
Bilmiyorum okunan 16g önce diyordu. Direkt.profiline gidince de 1g diyor. Demek ki bir farklılık var bir yerlerde.
Görüldü kısmına bakıyorum ben. Okunan başka bir şey galiba.
Bende 1 gün önce görüldüğü diyor.
Birileri geleceğimle saç boyalarını karıştırır gibi oynadığı için mutsuzum sadece bir problem yok, her şey yolunda. Teşekkürler sevecen merakınız için ^^
Kurbağaları da kaynatınca böyle oluyor. Neyse, cadının aklını kurcalama fazla ve uzatmadan dön. Hikayelerde bilinmeyen yollara girenlerin ve orada gezenlerin başına neler geldiğini öykümden okuyabilirsin. (Bkz: münzevisultan)
Bende şu sandelyede oturan yeşil yıgını nereden tanıyorum diyordum @Ufuk kazandan sandalyeye zıplamış.
Bir şey sorabilir miyim?
Hayır…
Ufuk geldi aklıma.
Yani…