İlknokta sitesi kapanmış mı ? Sürekli İthaki’nin sitesine yönlendiriyor.
Site açık aslında ama nedense index’i İthaki yayın grubu sitesine yönlendirmişler.
Yanlışlık mı yoksa bilinçli mi anlamadım ama saçma oldu. Giriş yapıp hâlâ 45 indirim varken Philip K Dick leri alacaktım
İndex de bu kodu buldum, bilinçli yapmışlar.
<script>
window.location='https://www.ithakiyayingrubu.com/';
</script>
Belki yeni sürüm, belki yazılım değiştiriyorlardır, bilemedim.
Yazılımcı arkadaşıma sordum “muhtemelen sitenin görsel arayüzünü yenilemek istedikleri için diğer satış sitelerine yönlendirmiş olabilirler” dedi.
ABD ile yapılan anlaşmalar gereği gümrük vergisi sıfırlandığına göre, ingilizce çizgi romanları 30euro sınırına takılmadan buraya getirtme şansımız var mı?
Kitaplarda vergi yoktu zaten, değişen bir şey olmamıştır o tarafta.
Çizgi romanları hala ben vergisiz alabiliyorum ama kargo fiyatı çok arttı. İndirimli fiyatına kargo ücreti ekleyince etiket fiyatına eşdeğer oluyor zaten.
Ben kendimle olan alakayı çözemedim. ![]()
Bugün 1. Balıkesir kitap fuarına geldim. Nihayet bizim de bir kitap fuarımız oldu. Fuarın en güzel yanı kitabınızın fişini verirseniz belediye ücretsiz kahve ikram ediyor. Benim yeğenin kitaplar bedavaya gelmiş oldu
.
@Nadalia Doğan yoktu hocam.
Doğan yayınları gelmiş miydi? Ne kadar baksam da göremedim, kaçtı mı gözümden diye düşündüm
Merhaba herkese, engelleme özelliğinin kalkmasının sebebi nedir tam olarak?
Merhaba, engelleme özelliği hala aktif forumda.
Teşekkür ederim, tam olarak nereden olduğunu bulamadım sanırsam, görebilecegim bir yer mevcut mudur?
Masaüstünden her girdiğimde karşıma falım sakız videosu çıkıyor ![]()
Rıhtım bana bir mesaj vermeye çalışıyor.
İkinci el kitap satmak için en iyi site hangisi?
Bence burası hocam:)