Rıhtım Kamarası

3A’ya oturmak zorunda kalan ağrı kesici alsın yanına. :slight_smile:

5 Beğeni

1F’e oturmam, uzanırdım. Başucum cam tarafına gelecek şekilde.

7 Beğeni

Önce resim paylaşmışsin gene çalındığını sandım yorumlarinin :slight_smile:

Neyse ki bu defa farkliymis tebrikler

3 Beğeni

O kadar çok çalındı ki öyle sanmakta haklısınız :joy: Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Hükümetin sansür politikalarından dolayı streaming servislerinden bir şey izlerken tribe giriyorum, “acaba çok sansür uygulamışlar mıdır, sahneler kırpılmış mıdır?” diyerek. Bu sebepten dolayı izleyeceğim şey Prime ya da Max’te olsa dahi korsandan izleyebiliyorum bazen. İyice manyak ettiler adamı. Sizde de oluyor mu bu durum?

4 Beğeni

Bende platformlardan izlemiyorum. Parasını verip bir de sansürlü izlemek kimseye göre değil. En temizi başka yollardan izlemek. Elbette savunduğum bir durum değil ancak bana verilen içeriğin sansürsüz,eksiksiz ve tam olmasını isterim.

5 Beğeni

Son 2 aydır çok iyi kitaplar piyasaya çıktı. Sepetim şu an tam 42.000, alırsam 1 yıl kitap almam. Ayrıca kitaplığım da yok. Ama açıp okumak incelemek de istiyorum. İki dünya arasındayım, ikisinde de mutlu değilim :))

2 Beğeni

Ismailabi GIFs | Tenor

9 Beğeni

Haha valla abi cidden almam ve alamam eşime söz verdim :)) Dur bakalım kitapları çok öveyim de onunda ilgi alanına getireyim kitapları belki.. Haha. Kitaplar çok pahalandı kafayı yememek imkansız. 2010’da bu paraya sıfır Polo vardı.

3 Beğeni

Satıcı Amazon eski fiyattan depoya çektiği ürünler tükenince yeni fiyattan eklemişler sanıyorlar ki yayınevi satış yapıyor. Örnek vereyim Game Of Thrones kutulu seti 2023 fiyatları ile depoya çektiler 2025 de tükendi mecbur 2025 fiyatından yeniden depoya alıyorlar. Dizi gelince zam yaptıklarını sanıyorlar.

2 Beğeni

1 Beğeni

Güncel kitap okumanın bile lüks olmaya doğru gittiği Sirkiye, oynat bakalım. :orangutan:

2 Beğeni

Son BK klasiği Kıyamet Kitabı farklı renklerle nasıl olurdu

Orijinali

20 Beğeni

Al ve Kara diyorum ben. :slight_smile:

4 Beğeni

Bence İthaki iyi bir renk seçimi yapmış.

3 Beğeni

Kıyamet Kitabı ile Ölüme Yazgılı Şehir aynı alt türde mi acaba? Her iki kapakta aynı renk. Bence de güzel olmuş bu renk. Kırmızının kullanılacağı başka güzel kitaplar vardır muhakkak.

Simpsons 36/7 Ray Bradbury bölümü mükemmel olmuş

1 Beğeni

4 Beğeni

Kırmızının tonu hoşuma gitti ama İthaki’nin kullandığı yeşil-sarı karışımı bu ton hastalık havasını daha güzel vermiş kitaba bence.

2 Beğeni

Selamlar,

Üniversitede lisans tezi çalışmam için bir anket yapıyorum da sosyal medya ile ilgili. Anketi forumda paylaşabilir miyim, bilgisi olan var mı acaba?

2 Beğeni