Şahsınıza Münhasır Olduğunu Düşündüğünüz Odalarınız

Bu konu başlığı tarzı bir başlık çok aradım ama bulamadım. Şahsen ben odamı kendi karakterim ile özdeşleştirmeyi aşırı seviyorum. Bundan 1.5 yıl kadar önce yani üniversiteyi kazanana kadar eski evimdeki odamdan kalan genellikle çocukluk mobilyalarım öylesine bu odaya tıkıştırılmıştı ki yani çalışma masam ben en fazla 1.55 iken falan oturabileceğim alçaklıktaydı ki ben şuan 1.67-1.68 boyunda bir kızım. Annem üniversiteyi kazandığım kesinleşince pembe dolabım ve TV’nin durduğu komidin hariç her mobilyamı değiştirdi. Geri kalan dekorasyona dair herşeyi genelde her ay azar azar kendi harçlıklarım ile aldım diyebilirim. Şuan evde olmadığımdan fotoğraf atamıyorum ama sizin de böyle bir odanız varsa görmek isterim.İlla yatak odası olmasına da gerek yok, mesela sizin salonunuz kendinize göre en karakterize edilmiş yerinizdir, o da olur.Dekorasyon fikirleri olarak aramızda fikir alışverişi de yapmış oluruz bence.

2 Beğeni

fc6b08aa-d334-4a0e-97a8-dd6b0c0dac4d

22 yaşındayım ama odam hala bu şekilde. Küçüklükten beri duvarlarım hep posterle vs. kaplı olduğu için duvarların bomboş olması hoşuma gitmiyor, bu şekilde her tarafını kişiselleştirme ihtiyacı duyuyorum. :slight_smile:

26 Beğeni

Eve yeni geldim, toplayabildiğim kadar topladım odayı da birazcık dağınıklık varsa kusura bakmayın. Yaşım 19 ama odam bu şekilde ve o üçlü kare rafları da söküp yerine poster asmak istiyorum.







13 Beğeni

İlk görsellerde gözüm gönlüm açıldı, yaş geçtikçe minimalistliğe doğru yol alıyor insan.

İkinci odada da poster satın almak adına dahi ayrı dükkan bulduğumuz zamanları hatırladım. Ve Zeppelin, Maiden, Scorpions, Accept, Paradise Lost falan görmek güzel oldu. Oraya G N’ R ve Dio da isteriz en kısa zamanda. Babaların boş görseli olmaz kanımca.

edit: 3 ile de anime dün… oha Sailor Moon ve Snoopy var orada: ) Fullmetal’in şahane bir figürü var, onu biriniz alıp koysa da gözümüz gönlümüz açılsa: )

4 Beğeni

Babama her sene odamı boyata boyata sonunda en sevdiğim rengi ve dekoru buldum bu yıl. Öncesinde sürekli duvara astıklarım, mobilyaların yeri ve renk değişiyordu ama bunda tam yerleştim.

Keşke benim de @ilydious’unki kadar çok posterim olsaydı ama maalesef bendeki birkaç tanesini bile o verdi. :smiley:

36 Beğeni

G N’ R ve Winnie the Pooh’u aynı potada erittiğiniz için kocaman tebrik ediyorum: ) Işıklandırma şahane olmuş. G N’ R posteri de Klimt’in elinden çıkma: )

2 Beğeni

Snoopy benim çocukluğumdan kalma bir kumbara aslında.Amerikada yaşayan kuzenlerim hediye etmişlerdi.Diğer figürlerin hiçbirini yurtdışından almadım,Dolap’tan genellikle 2.el aldım ya da bir şekil takasla geldi.

Maalesef posterlerini bulamadım. Zaten GNR favori grubumdur, bulsam hemen yer açarım. Astıklarımı da zar zor edindim. :sweat_smile:
Headbang dergisinin jelatini açılmamış sayılarını tesadüfen Nadir’de bulmasam bu kadar posteri toparlayamazdım. Eskiden metal-rock gruplarının posterlerini veren dergiler vardı işte. Şimdi elde sıfır. :slightly_smiling_face:

Dio ve GNR panomda var şimdilik. :joy:

9 Beğeni

Ben çoğunu Pinterestten bulup kırtasiyeden normal A4 kağıdına bastırıyorum ama çok sağlıklı tabi olmuyor çoğu zaman,kare kare bulanık çıkıyor çoğu zaman.

Ne Winnie’den ne de GNR’dan vazgeçerim. :slight_smile: Duvar örtüm 2017 Lisbon poster afişi ama Klimt’in elinden çıkma deyince daha da bir özel oldu gözümde. :joy:

1 Beğeni

aynı yüze dönüşmesi ne kadar kötü: )

2 Beğeni

Ben de fotoğraf koyardım ama sizinkilerin yanında benim odam Hasan Ali Yücel Klasiklerinin kapağı gibi çok sade kalır :joy:

6 Beğeni

Hayatım boyunca hep kardeşimle paylaştım odamı ben. Bu yüzden her zaman biraz sıkış tepişizdir. Takıntım olduğundan duvarları olabildiğince boş bırakıp onun yerine çekmeceleri doldururum :sweat_smile: bu yüzden ilk bakışta, dağınıklığı dışında, kişisellikten çok uzakta görünüyor.

Şimdi yurtta kalmasaydım belki fotoğrafını atardım. Diğer mesajlardaki odalara bakarken kitaplığımdan, yırtılmadığı için annemi atmaya asla ikna edemediğim 15 senelik Barbie’li battaniyeme kadar özledim. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Bir ebeveyn olarak odalarınıza bayıldım kızlar. Umarım benim çocuklar da sizi örnek alırlar. :slight_smile:

6 Beğeni

Senin çocukların zevkleri ya böyle olursa? :slight_smile:

10 Beğeni

Kendi hayatları. Canları nasıl isterse. :slight_smile:

10 Beğeni

Benim 19 yıldır duymak istediğim laf ailemden.Annem odama her geldiğimde odan üstüme geliyor,çok fazlaaa falan diye bağırarak çıkıyor.

4 Beğeni

@isos81
Söylediğinize ben de dahilsem teşekkür ederim. :sweat_smile: :joy:

Ne eksik ne fazla. :slightly_smiling_face:
Duvarlara iğrenerek bakıp kaç yaşına geldin, ne zaman indireceksin bunları diye söyleniyor. :sweat_smile:

6 Beğeni

Keşke babamın da üstüne üstüne gitse, o odamın çingene çadırı gibi olduğunu düşünüyor, sürekli böyle diyor. :joy_cat: Bakalım seneler içinde bizim odalarımız nasıl değişecek. :slight_smile:

2 Beğeni

Odamın temizliği ben evde olmadığım zamanlar takılan süpürge hariç bana ait.Hatta annem eşyalarımın yerini değiştirsin bir toz alıp ya da yorganımı benim yaptığım gibi toplamasın elim ayağım titriyor.

2 Beğeni