Salvio Hexia

Eğer Hogwarts Savunmasında şatoyu koruma amaçlı Salvio Hexia büyüsü kullanılsaydı ne olurdu?

hogwarts bulunduğu ortamın şeklini alırdı, hiç şaşırmadın değil mi :smiley: Voldemort’un adını ağzına alanların izi sürülebilir hale geliyordu ve harry, hermione,ron ve mcgonagall zaten çoktan Voldemort demişti. Yani salvio hexia kendini hemen ele verirdi. Diye düşünüyorum

aynen ama protego çok saçma değil mi

Hatırlarsın ki protego hem büyü geçirmez hem de Ölüm Yiyenler girdiğinde ölüyorlardı.

yalnız adam tüm slytherinlerden ordu toplamış ne işe yarıyacak

Bide şöyle düşün o tüm slytherinlerin büyüsü bile o kalkanı yıkamadı, kalkanı yıkan voldemort’un büyüsüydü

geciktirme amaçlı ama o zaman niye ölüm yiyenleri içeri alıp oyalerken protego yapmadılar?

Sanırım bir anda büyü tamamlanmıyor, biraz zaman alıyor dersem kılıf mı uydurmuş olurum :smiley:

ama aynı şatoyu 3 kişiye emanet etmeseydi bence 2 saniyelik birşeydi

yapılan bir hataydı her insan hata yapar ya :smiley:

snape ölmeseydi o zaman hala soğuk mu davranacaktı ve niye harry ye büyüler göderiyordu? 2-Harry nin içinde hortkuluk olduğunu biliosa dumbledore neden onun 2 hayatı olduğunu söylemedi 3- ölüm yadigarlarında kolyeyi takan agresif oluyorsa harry nin de agresif olması gerekiyordu

Snape ölmeseydi yine Annesini hatırlatacağı için soğuk davrandığını düşünüyorum. Şöyle düşün ilk yıl hogwarts savaşı yoktu yine onu sevmiyordu savaş bitince de sevmezdi bence. Zamanı olmamış olabilir sonuçta 6. kitap da hortkuluklrı öğreniyordu bir anda dumbledore dedi ki hortkuluk için mağaraya gitmeliyiz. Bir anda gittiler döndüklerinde malfoy onu bekliyordu sonra da snape geldi ve öldürdü. 3. de de zaten harry ron’un radyo dinlemesine sinirleniyor hermione bişey yapma deyince de ona bağırıyor, oda diyor ki bana ver sırayla takalım. Ron’a gelince sıra kavga çıkıyor işte.

saol şimdi anladım ya

1 Beğeni

rica ederim :smiley: 20 karakter olması lazımmış en az çok parlak bişey söylemişim gibi beğen :DDDDD

biri salvio hexia büyüsünü açıklayabilir mi?

büyü yapıldığı zaman uygulanan yer bulunduğu ortamın desenini alır. Bir bakıma görünmez de denebilir.