Sandman Evreni 4 Yeni Çizgi Roman Serisiyle Genişliyor!

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Sandman Evreni 4 Yeni Çizgi Roman Serisiyle Genişliyor! – Kayıp Rıhtım

image

Sandman 30. yılı şerefine yepyeni dört seri ile kendi evrenini genişletmek için geri dönüyor! Ancak bu sefer yazar koltuğunda Neil Gaiman’i değil, dört farklı kişiyi göreceğiz. (DEVAMI…)

5 Beğeni

Benim hoşuma gitmedi bu haber. Ünlü kurgulara farklı yazarların yorum getirmesine karşı değilim ama aynı anda dört ayrı çizgi roman biraz fazla değil mi? Yaratım değil ticaret bu.:sinir:

Sandman evrenini ne kadar sevsem de daha önce Gaiman dışındaki yazarların yazdıklarını okumamıştım. Yine okumam diye düşünüyorum.

Aralarında sadece The Dreaming’i dikkat çekici buldum. Lucien ve Kuzgun herkesin sevdiği ve görmekten hoşlandığı iki karakterdi. Belki merak edip bir bu kitabı okurum. Okursam da büyük ihtimalle ya çok severim ya da nefret ederim.

3 Beğeni

Acaba Gaiman 30. Yıl şerefine bile olsa yeni bir Sandman öyküsü yazmak istememiş olabilir mi? Yayıncının ısrarıyla pası, başka yazarlara atmıştır? :thinking:

1 Beğeni

Valla Gaiman’ın hiçbir öyküde bulunmaması tuhaf. Merak edip bakacağım ancak Gaiman’ın başka projelerle uğraşıyorum o yüzden bakamadım gibi bir yaklaşımı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü çocuğu bu, Sandman’den söz ediyoruz. Dediğin gibi, “istememe” olasılığı çok yüksek.

1 Beğeni

:thinking: Düşünüyorum düşünüyorum, kendi kendimi ikna etmeye yetecek kadar bir cevaba ulaşamıyorum :thinking: Cevaplar Gaiman’da :man_shrugging:

1 Beğeni