Satılık Zaman Çarkı 10.cilt ambalajı açılmamış

Zaman Çarkı 10.kitap ciltli şömizli ambalajı açılmamış halde. Fiyat belirtmiyorum piyasada yok zaten çok nadir bulunuyor. Ederini değerini verebilecek arkadaşa paslarım.

Bir an önce satarsın umarım, adamlar baskılarını tamamlıyor elinde patlamasın sonra da… :smile:

5 Beğeni

Hocam ne verirlerse versinler sat derim. Yok ben karaborsacılık oynayacağım diyorsan illa yanlış kitabı seçmişsin. Yeniliyorlar ve birkaç aya ikinci el zaman çarkı diye 25 liradab koymak zorunda kalacaksın çünkü sıfırınım ederi zaten 40-50 lira.

Alacak arkadaşlar da fahiş fiyatlar verip ceplerini boşaltmasınlar Ithaki Zaman Çarkını sahipsiz bırakmaz. Geciktirir ama basmamazlık etmez. Birkaç ay sabretsinler 50 lira versinler.

8 Beğeni

Yenileri çıktı zaten ilknoktada satıştalar

2 Beğeni
  1. ve 8. cilt basıldı.10. cilt de basılacak yüksek fiyat verip almasın kimse.
4 Beğeni
  1. cildi basmadılar daha diye biliyorum şimdi ilknoktadan baktım tükenmiş yazıyor: https://www.ilknokta.com/robert-jordan/zaman-carki-10-cilt-alacakaranlik-kavsagi-ciltli.htm
  1. cilt fuara gelmişti arkadaşlar. En kötü bu hafta ilknokta’ya düşer.
1 Beğeni

Kaos lordu şu anda satışta. Kısa süre içinde 10. Kitapda gelir diye tahmin ediyorum

2 Beğeni

Bu tip fırsatçı zihniyetlerin foruma tezgah açması bir tek beni mi rahatsız ediyor?

2 Beğeni

Niye etiketlediniz hemen? Belki başlığı açan kişinin böyle bir düşüncesi yoktu.

Ben bu cümlelerden böyle bir kanıya vardım. Diğer kullanıcıların cevapları da benzer şekilde anladıklarını düşündürdü bana.

Eğer yanlış anlayıp dediğiniz gibi satıcıyı karaborsacı olarak etiketlediysem özür dilemek borcum olur.

2 Beğeni

Terbiyesiz ve karaktersiz olduğum için mi yanlış anlamış olabileceğimi ve hatalıysam özür dileyeceğimi yazmışım? Siz de iyi okuyun ve benim yaptığım gibi üslubunuzu gözden geçirin. Özellikle de terbiye ve karakter konusunda ahkam kesmeden önce.

2 Beğeni

Boş verin demek ki biz yanlış anlamışız. Demek ki arkadaş piyasada bulunmayan kitapların ederi derken 40 50 lirayı kast etmiş bizim sandığımız gibi 100-200 lirayı kast etmemiş. Çünkü biliyorsunuz yakında baskısı yapılacak kitabı 2 3 katına satmak da fırsatçılıktır ama demek ki 40 a verecekti arkadaş. Özür diliyorum kendisinddn eğer ki fiyat yazmış olsaydı böyle bir yanlış anlaşılma olmazdı.

6 Beğeni

Hocam yanlış yere gelmişsiniz. Bu dili kullanmak istiyorsanız DH’ye veya ekşisözlük’e gitmeniz daha uygun olur. Oralarda düşünce özgürlüğü(!) kapsamında istediğinize alenen hakaret edebilirsiniz, ama burada değil.
Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.

5 Beğeni

Tartışmaya gerek yok gençler. Kitabın ederi ekteki resimde.

1png

40 TL teklif ediyorum.
Sanırım ederini vermiş oluyorum.

Uygunsa paslayın bana.

Fiyat belirtilmemiş nasılsa 25 de olur 30 tl de :slight_smile: Basımı olmasa 3 haneli sayılara çıkardı artık.

Almayın şu ahlaksız adamdan kitap falan. Şu cümlelere bak Allah’ım. Zaman çarkı’nı böyle insanların okuduğunu düşünmek ne kadar yaralıyor beni.

3 Beğeni

Teşekkür edip vedalaştık.

9 Beğeni