Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Geçen gün yolum Taksim’e düştü. Taksim’in “Taksim” olduğu zamanlarda öğrenci olduğumdan mütevellit, şu anki haline pek tahammülüm yok, işimi bitirip gideceğim. Hızlı hızlı yürüyorum ki görmeyeyim, hatıralarım bozulmasın. Neyse, YKY’nin Taksim’deki şubesini önünden geçip gidecektim (Eskiden YKY önünde saçları yüzlerinde, pantolonları kareli emolar otururdu) ama dayanamadım girdim içeriye. Peter Ackroydlar ile çıktım. Bu yazarın “Londra Yanıyor” isimli kitabı da güzeldir. Benden biri aldı gitti, hatırlamıyorum :expressionless:. Yazarı tavsiye ederim. Telifi sanırım Can Yayınları’na geçmiş, %50 indirimle satıyorlardı. “Londra Yanıyor” yoktu ama bitmiş.

İletişimler Amazon’dan. “Hayatta Kalma Sanatçıları” Yazar’a göre hayatta kalabilmiş 99 yazara ilişkin kısa kısa porteler içeriyor. Listede Orhan Veli de var. Merak edenler için link ekliyorum: İçindekiler Kitap, İletişim’den bu sene çıktı. Almayı düşünüyordum ama yayınevinden almayı daha çok istediğim kitaplar olunca geçtiğimiz indirimlerde sepete ekleyemedim. Çok şanslıyımdır, Amazon’da %50 ile karşıma çıktı. :star_struck: Henry James de aynı şekilde.

Ve Sefiller. Daha önce tam metin okumamıştım :speak_no_evil:. Aralık ayındaki " Sefiller Okuma Etkinliği" sayesinde en sonunda okuyabileceğim. Eğer aranızda benim gibi okumayan ama pişmanlık duyanlar varsa gelin beraber okuyalım. 2021 yılını böyle önemli bir klasik eseri okuyarak arkamızda bırakalım. :upside_down_face: Okuma Etkinliği - Sefiller - Victor Hugo

20 Beğeni