Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Amazon’dan dün sipariş etmiştim bugün elime ulaştı. BKM sağol-ma-sın Conan cilt 2’yi karton kapak yollayınca bir kez daha Amazon’dan şaşmamam gerektiğini çok iyi anladım. :grin:

30 Beğeni

Çevirmen olarak kaliteli olduğunu biliyordum ve takip ediyordum ancak tarihçi tarafını henüz keşfettim :sweat_smile:.

2 Beğeni

Kargom dün geldi. D&R ve İlknokta karışık.

31 Beğeni

Bedenin Tarihi serisini okumanızı da tavsiye ederim. Ayrıca Huzursuzluğun Kitabı’nın da çevirmenidir. Çok tatlı şeker bir insandır. Sıfır ego bir şahsiyettir efendim :slight_smile:

2 Beğeni

Dün elime ulaşan siparişlerim:

• Kur’an Meal-Tefsir - Mehmet Okuyan

• Dini Anlama Kılavuzu - Şaban Ali Düzgün

• Sorularla Selçuklu Tarihi - Aydın Usta

• Planetary Cilt 3: 20. Yüzyılı Terk Etmek - Warren Ellis

• Matmazel Noraliya’ nın Koltuğu - Peyami Safa

• Mahur Beste - Ahmet Hamdi Tanpınar

25 Beğeni

Geçen ay bütün paramı harcayıp 3 hafta boyunca resmen metaliksiz kaldığım için %90 bu ayın son harcaması olacak en azından babam Edirne’den ziyarete gelene kadar. 13Gezegenden aldım hatta hesabımdan para gitmesin diye kapıda kargo ödemeyi seçtim de sahibi kargoya vermeden önce mail atıp sitede 4.78 olsa da gözüken kargo kapıda size fazla ödetebilirler,sitede yazan hesaba 4.78 öderseniz kargoyu biz karşılayalım dedi.Şahsen hoşuma gitti bu hareket çünkü adamın bana mail atmasına değmeyen onu ilgilendirmez bir olaydı ama yaptı.İşinin başında olan insanları cidden bir kez daha sevdim diyebilirim.

13 Beğeni

Özlemişsinizdir: " Kitap dostumdan gelen hediyelerim. :blush: " :rofl: :rofl: :rofl:

Geçtiğimiz günlerde bu başlıkta yaşanan dünyanın en saçma duyarından sonra @HAKOYETO 'nun hediye listesinden alışveriş listemdeki Zeplin’i seçmiştim, kendisi bir kitap daha eklemiş ve minik bir sürprizle de beni çokça mutlu eden bir kargo hazırlamış. Bir kez daha teşekkürler. :krs:

Normalde alıp almama konusunda kararsız kaldığımız, ‘ya beğenmezsem’ diye elimizin gitmediği ya da “o paraya 10 tane kitap alırım” diye diye ertelediğimiz kitapları almak için: 3-5 arkadaş kendi aramızda düşük bütçeli kitap günü yapıyoruz. O günün sırası bendeydi aşağıdaki kitapları aldım. Aslında Türk Dil Kurumu’nun Türkçe Sözlük’ünü de sipariş etmiştim ama baskısı bulunamadığı için iptal edildi. Sonradan araştırınca bu iptale sevindim, sözlük en son 2011 yılında baskı yapmış, yeni baskı gelirse o zaman alacağım.

Kitapların yarısı BKM yarısı Kidega siparişiydi, iki grup da 5 iş günü içinde geldi.

29 Beğeni

Ne demek ,keyifli okumalar :relaxed:

3 Beğeni

Kidega ve Amazon siparişim

İlknokta siparişim

Hayırlısıyla kargoya verilirse idefix siparişim

Ve tabikide tüm limitlerimi bitirdiğim jedbang siparişim

34 Beğeni

1 Eylülde verdiğim Kidega siparişim bugün ulaştı. Witcher’ların birine 10 gün tedarik süreci yazıyordu, sabırla süreci bekledim ben de. Herhangi bir iletişime geçmeme gerek kalmadı, dün tedarik oldu gösterdi ve kargoladılar. Bugün de sorunsuz ulaştı.

Enpara kampanyasından epeydir faydalanmıyordum, bu ay bir fatura talimatı verince ne varmış diye bakınırken çizgi roman indirimini görmüştüm. Spontane oldu, ne alsam ne alsam derken hadi bu witcherları alayım dedim. Okuma listesinin önlerine çekme planım var yoksa aylarca kenarda kalır gibi hissediyorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

24 Beğeni

Miras Döngüsü setini ben de sipariş etmiştim İdefix’ten. Beklemedeyim :slight_smile:

12 Beğeni

İdefix bir bilgide vermiyor ne zaman gelecek diye .Bu arada hangi indirim kodunu uyguladınız .

1 Beğeni

Ben aldığımda sepette %5 indirim vardı, bir de 150/20’lik bir kod kullandım. Fiyat 122 küsura indi. Bitmedi :slight_smile:. Bir de sepette 100/10’luk indirim sağlayan SEPET10TL kodunu kullanmıştım, o indirimi de düşersek toplamda bu set bana yaklaşık 115 TL’ye gelmiş oldu.
Bu arada benim sipariş kargoya verilmiş. Kargoya verdiklerinde mail atıyorlar. Ama aynı gün farklı iki sipariş daha vermiştim, onlar temin aşamasında görünüyor. Kodlarla güzel bir alışveriş oldu benim için. Umarım kitaplar hasarsız gelir.

3 Beğeni

Ooo çok iyi bir fiyata almışsınız .Benim hala hazırlanıyor olarak görünüyor ,şuan baktım fiyatı 172 TL olmuş .

2 Beğeni

Türkiye Uygarlıklar Rehberi- İstanbul’un kapağı kapanır kapanmaz, bugün YKY Ankara’da Cogito- Bizans’ı aldım. Son yıllarda Bizans üzerine okumalar araştırmalar yapıyorum kendi çapımda. Buna da bakmak hep aklımdaydı. Selçuklular/ Osmanlılar Özel sayilarindan sonra üçlemeyi tamamlamış oluyorum. Taşınma sürecinde git-gel olaylarında keyifle okuyup not tutacağım umarım :four_leaf_clover:

14 Beğeni

Kargo bekleme derdine son :sweat_smile:

30 Beğeni

Son dönemde aldığım kitaplar. Book of New Sun ve Revenger amazondan diğerleri sahaftan.

Soldier Of Mist, Gene Wolfe’un yazdığı M.Ö. 500 yılının Yunanistanında geçen Tarihi Kurgu ve Mitoloji temelinde bir fantastik roman. Savaşta başından yaralanan Latro isimli askerin hafızasını kaybetmesini ve tanrılarla iletişime geçme yeteneği kazanmasını konu alıyor.

Robert Silverberg Sailing To Byzantium ve Gene Wolfe Seven American Nights novellalarını arkalı önlü tek kitaba basmışlar :slight_smile:

Robert Silverberg Invader From Earth, 83 yılında Başkan Yayınlarındna Dünyalı İstilacılar oalrka Türkçe’ye çevirilmiş.

Book Of New Sun amazonla stoklarda yoktu. Birkaç gün önce durduk yere 1 adet stoklara eklendi. Sanırım depoda biryerde buldular. Hemde %65 indirimle listelendi :slight_smile: İçinde içinde Shadow Of The Torturer (İşkenceci’nin Gölgesi) ve Claw Of The Conciliator (Uzlaştırıcının Pençesi) kitapları birlikte bulunuyor.

Revenger, Alastair Reynolds’ın Revenger Serisinin ilk kitabı. Bu da amazonda indirimdeydi hala indirimde.

Space Merchants, Metis Yayınları tarafından Uzay Tacirleri oalrak Türkçeye çevirilmiş.

Hammer Of God, Arthur C. Clarke’ın bilimkurgu romanı. Dünyaya yaklaşan ve uygarlığını yok etme tehlikesi olan bir meteorun meteorun yarattığı durumu konu alıyor.

West Of Eden ise Harry Harrison’ın Bilimkurgu-Fantastik türündeki romanı. Dinazorlar yok olmayıp zeki bir canlı türüne evrilseydi ne olurdu konulu bir hikaye. Ben küçük birşey bekliyordum ama baya büyük ve hacimli bir kitap çıktı.

41 Beğeni

Sabit fiyat yasası haberleriyle gaza gelip ipin ucunu biraz kaçırdım. :sweat_smile: Üç kitap Amazon’dan, Beyaz Zambaklar Ülkesinde ve Pierrette İş Bankası’nın kitabevinden diğerleri İdefix’ten.

33 Beğeni

Antik Yunan’ı sonunda %50 indirimli denk getirip alabildim.

22 Beğeni

İlknokta siparişim. %50 indirimle aldım. Hızlı kargo, tertemiz kitaplar.

34 Beğeni