Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Amazon alışverişim, yine kusursuz ve çok hızlı geldi kitaplar. Böylece İBKY Dostoyevski serisini tamamlamış oldum :heart:

23 Beğeni

Trendyol kuponu ile ikisi 33 liraya geldi.

22 Beğeni

Açıkçası ben kur düşük olsa da almazdım bunu, siyah ciltli şömizli DC baskıları daha çok hoşuma gidiyor. Bu edisyonda sırf yüzük var ve kapak baskıları direk ciltte diye biraz abartmışlar sanki fiyatı.

Ben genelde Goril Çizgi Roman Dükkanını ve Paralel Evren Çizgi Roman Dükkanını kullanıyorum. Ara ara %50 indirimler oluyor sevdiğim çizgi romanlarda.

1 Beğeni

300 fazla tabii 3 tane omnibus alınır o fiyata da zaten hardcore fan alsın diye yapılmış o.

2 Beğeni

Ben bu Dc ve Marvel’in boxsetlerini beğenmiyorum. Oversized basabilecekken Normal boy basıyorlar bir de kutu büyük oluyor kitaplarla kutunun tepesi arasına karton koyuyorlar. :grinning: Bunun içinde Fener yüzükleri de var gerçi en sağdaki cilt kitap değil yani.

@Jaehaerys Geoff Johns’un Green Lantern serisi 3 Omnibusta toplandı amazon Amerika’dan falan indirimli alabilirsiniz. Türkiye’deki herhangi bir çizgi roman dükkanından o kadar ucuza alabileceğinizi sanmam. Bir de sert kapak hallerini bulamayabilirsiniz tam emin olmamakla beraber öyle uzun serilerin sert kapak edisyonları pek yeni baskı yapmıyor.

4 Beğeni

2.omnibus 120 den 65 dolara düşmüş çok güzel indirim ama kargo bedeline değmesi için 2 tane falan aynı anda almak lazım bence ya da Amazon Tr den alabildiğimiz Amazon Germany’de Amerikadaki kadar indirim olsa alınabilir bence ama hiç sanmıyorum o kadar olacağını :frowning:

1 Beğeni

Elbette makul satanlar vardır ama şahsen denk gelmedim.Örnek olarak, Akira 35.Yıl Özel Baskısı için olmuştu, fiyatı 1500 tlye falan geliyor Amazon Amerika veya Book Depository üzerinden alınca ama Nadir’de bu fiyata satılıyor. :smiley:

@Jaehaerys @malady 'nin sözlerine aynen katılıyorum alabiliyorsan yurtdışı çok daha makul, eğer 3 al 2 öde kampanyası da yakalarsan çok güzel baskıları çok iyi fiyata alabilirsin. :hanci:

4 Beğeni

11 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitap Fiyatlarındaki Aşırı Yükseliş

Ren Kitabın kadınlar gününe özel hazırladığı sınırlı sayıda olan Jane Austen Kitaplarını aldım. Bu arada resme ek kitaplar şömizli ama iç kısmını daha çok beğendiğim için kitaplığımda bu şekilde duracaklar. Ayrıyeten noktalı ajandada göndermişler.

19 Beğeni

Mahalle kırtasiyeme gittim ve tozlu kitap raflarını karıştırdım.Aradan 2012 basımı ve Nadirde bile şuan olmayan Berserk 1. cilt çıktı.18 TL ye verdi bir de adam.

22 Beğeni

Bkm’den geç de olsa gelen siparişim. Kodla birleşince %50 nin üzerinde bir indirimle almış oldum kitapları ve hasarsız geldiler. Osprey resimli tarih dizisinin Roma Ordusu kitabı zaten vardı bende ve çok beğenmiştim, dizinin diğer iki kitabını da ucuza bulunca kaçırmak istemedim. Özellikle Samuraylar kitabını hepsinden daha çok beğendim içerik olarak, imkanınız varsa ve uygarlıkların orduları ilginizi çekiyorsa kesin alın derim bu diziyi. Umarım başka ciltleri de varsa kısa sürede çıkar. Eğer merak eden olursa iç sayfaları çekip atabilirim bu arada.

23 Beğeni

İdefix hediye çeki ve kupon kodu ile hepsi yaklaşık %50 indirimli oldu.

31 Beğeni

Müsait olduğunuzda birkaç sayfayı görmek isterim. :blush:

2 Beğeni

Koleksiyon indiriminden yararlanarak aldığım kitaplar. Teşekkürler Rıhtım :slightly_smiling_face:

28 Beğeni

Vikingler :

16 Beğeni

Samuraylar :

24 Beğeni

idefix siparişlerim.

33 Beğeni

22 Beğeni

DR To Sleep in a sea of starı görünce çok şaşırdım. Uzun zamandır listemdeydi. Kaçırmadım aldım bir tane.
Diğer kitaplar boyutunu göstermek için konulmuştur.

19 Beğeni

The Postman, İthaki BKK içindeki Postacı kitabı. Fools Die ise Türkçeye Aptallar Erken Ölür adıyla çevirilmiş, Godfather’ın yazarından Las Vegas kumarhanelerindeki kumarbazları ve organize suç örgütlerini konu alan bir roman.

30 Beğeni