Yok canım biz de sadece sitem ettik ![]()
Merhaba, çok güzel duruyor gerçekten. Zaten yerli çizgi roman (comics) boyutumuz orijinalinden küçük. Orijinal boyutta şuan bir tek Presstij ve İthaki basıyor çizgi romanları. JBC de seriyi birinci baskılarda kuşe olarak basıp tamamladı. İkinci baskılarda kitap kağıdına döndü mecburiyetten. Şuan Retro etiketiyle yayınlayacağı çizgi romanlar da önceden kuşe bastıklarının yeni baskıları olacak - Yeni 52 Batman serisi gibi. Kitaba dönersek, baskı güzel ama bu serinin hikayeleri pek iyi değil.
İdefix sepette artı yüzde 7 indirim varmış. 20 TL İdefix kodu ile (kod tek kullanımlık kişiye özel o nedenle paylaşmadım) fiyatlar biraz daha uygun oldu.
Cevap geldi ![]()
Yayın sırasını bekleyen eserleri varmış, sıraları geldikçe duyuracaklarmış.
Oooo birileri Diskdünya’ya kapı aralıyor ![]()
Aldınız demek, içeriği hakkında biraz bilgi paylaşabilir misiniz? Daha önce farklı bir yayınevinde de çıkmış galiba.
Evet uzun süredir radarımda olan bir kitaptı. İçerisinde kitap ve kütüphanelere dair ilginç öyküler olduğunu okumuştum bir tanıtım yazısından. Elimdeki kitap bitince hemen başlamayı düşünüyorum. Sanırım 1 günde bitiririm. O zaman mutlaka genel bir görüş paylaşırım. ![]()
Çok güzeller. Çizgi dizisini izlemediyseniz mutlaka izleyin. Kitap ve dizi müthiş bir bütünlük taşıyor. 7’den 70’e herkes keyifle okuyabilir.
History Of The World in 100 Animals güzel bir kitapmış. Kediler ve sirvrisinekler bölümlerini okudum, hoşuma gitti.
God Of War ilk fasikül de bugün elime ulaştı. Akşam kesme biçme işine girerim. Yanlız çizgi romanı hiç mi hiç beğenmedim. Çizimleri de iyi değil, konusu da iyi değil. Muhtelif platformlarda çok daha güzel çizilmiş fan artlar var. Zaten bir konusu falan da yok RAAWWRR GGRRRWW HAARRGGG GRAAWWW deyip bitiyor 20 sayfalık fasiküller.
Amazon 30/100 kuponu ile aldıklarım 24 saat dolmadan geldi. Aslında Grady Hendrix’in kitabını bekletecektim (En Yakın Arkadaşımın Şeytan Çıkarma Ayini 9.90’a düşmüştü çıktıktan bir süre sonra) ama bu ekonomide eski fiyatları göremeyiz diye aldım. İnsanlar’da listemdeydi. Listemdeki diğer kitapların satıcısı Amazon değildi o yüzden gözüme çarpanlardan ekledim 2-3 tane.
Çok güzel kitaplar almışsın. Güle güle oku. Ben de gaza geldim bir şeyler alacağım. Hem de AYN RAND almış. ![]()