Evet, okumayı ertelediğim bir yazardı. Hakkında duyuyorum, fikirlerine aşinayım ama hiç baştan sona okumadım. Açıkçası üzerine konuşamama eksikliği çekiyordum. Bir yerden başlamak lazım deyip atıldım bakalım. Teşekkür ediyorum ![]()
Çok sevdiğiniz arkadaşlarınıza serilerin ilk kitabını hediye edip devam kitaplarını almaya terkettiğiniz doğru mu?
Bugün yukarıdaki şu iki arkadaş geldi. Severian’ı seviyorum. Çok uzak gelecekten fırlayıp gelmiş bir Odysseus bu sevgili işkenceciler loncası kalfası. Serinin son kitabı. Bu nedenle de oldukça heyecanlıyım.
Diğeri Fred Hoyle’un Kara Bulut’u. Önsözünde diyor ki umarım astronom arkadaşlarım bu “eğlencelik” romanı beğenirler. Aşağıda bu eğlencelik romandan bir dip not paylaşıyorum bakın:
Ne diyebilirim ki? Astronom değilim ama umarım ben de eğlenirim. (Tabii formülleri atlayarak
Kralların çarpışması hepsiburadadan 50tl indirim kodu tanımlandığı için 78tl geldi,
İblis döngüsü Amazon indirim ve hediye çeki ile 270tl
Robin hobb hediye
Dikenlikler prensini kaça aldığımı unuttum.
Hayır ama bir arkadaşım sana serinin ilk kitabını alacağım deyip almamıştı, hatta ben diğer kitapları alırım deyip almayarak üstüne bir de mum dikmişti xd
Düşlerimi süsleyen bir intikam şekli, bir arkadaşım olsa da ben de yapsam xd
Overlokçu ayağınıza geldi?
İdefix’in ay içinde verdiği 200/50 kodları, hediye çeki ve %7 sepet indirimi ile kombolayarak %50 üzeri indirimle gelmiş oldu. ![]()
Çiçek çok güzelmiş. ![]()
Makul bir fiyata bırakırım tanıdıksın. Kitapları beğenmedin galiba ![]()
Sis epey merak uyandırıcı duruyor.
Kapağı bana King abimizin eserini anımsattı.
Arundhati Roy’un Mutlak Mutluluk Bakanlığı kitabını zar zor yarısına kadar okuyabilmiştim ve orada bırakmıştım ![]()
Bu eseri daha çok ses getirmiş. Ödüllü bir eseri. Okuduktan sonra daha detaylı bilgi verebilirim fakat çoğu okur çok beğenmiş. Belki Küçük Şeylerin Tanrısına şans verebilirsiniz ![]()
Keyifli okumalar dilerim.
Ortamın güzelliği
Kum Tefrikaları’nı da çok seveceksiniz bence.
Yazarın Muhtelif Evhamlar Kitabı’nı da tavsiye ederim eğer okumadıysanız.
İçinde birbirinden güzel öyküler var.