Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Geçen yıl temmuzda almıştım, dün gelebildiler. :slight_smile:

.

Ön ve Arka Kapaklar

.

İç Boyamalar

.

İç Çizimler

.

Son olarak şöyle toplu bir resim olsun.

48 Beğeni

Diz çöküp tövbe. Tamam yapmayalım artık. :joy:

Hayırlı olsun, kupalar şahane gözüküyor. TR’de bulursam kesin alırım. :sunglasses:

1 Beğeni

İkisini de Amazon’dan aldım. Kasırga Mevsimi’ne başladım bile.
Ufak bir hasar dışında bir sorun yok zaten bunu bile bile sipariş verdim. Kargolama süreci rezalet.

26 Beğeni

Çok teşekkürler. :heart:

Kupalar TR’den zaten, hatta forumdan. :slight_smile: @Eolo yardımcı oldu kupalar konusunda. Beğendiysen (veya aklında farklı model varsa) iletişime geçebilirsin. :slight_smile:

2 Beğeni

En sevdiğim seri olduğu için aklımda bir sürü fikir var. :slightly_smiling_face:‍↔ Çok iyi oldu.

1 Beğeni

Beklemenize değmiş olmalı bence. :slight_smile: Gerçekten çok güzellermiş. Şevket misali “Keşke benim olsa” demek istedim ama desemde ingilizcem yok.:joy: Reveransımı yapar, hayırlı olsunumu dilerim.

3 Beğeni

Benim doğum günüm yaklaşıyor, bu sene bana hediye etmek için sipariş geçsen benim yaş seneye 35 olacak, bilgisini vereyim. Şaka bir yana keyifle okumalar dilerim :slight_smile:

3 Beğeni

Hadi bakalım, merakla bekliyorum. :+1:

Kesinlikle. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Ben seriyi okumuştum, koleksiyon olarak toplamaya çalışıyorum. Yoksa zaten bu 3. set oldu.

Dikkat ettiysen bundan öncesini alıntılamadım. :slight_smile: Teşekkürler Melih, sana da mutlu yıllar şimdiden.

3 Beğeni

Kesinlikle şahane. İç çizimleri falan geçtim, keşke İthaki bu kapakları kullansaymış.

1 Beğeni

Haziran gelsin kutlarsınız, bu sefer gerçek pasta beklerim ama :smiling_face: Bi Ankara buluşması yapamadık. Bu bir sitemdir evet :joy:

Bunlar kapak değil de şömiz (dust jacket). Kapak olarak Broken Binding de İthaki’yle aynı olanı kullanıyor. Şömizleri ise bir Youtuber’ın desteği ile özel olarak çizdirdiler. İç çizimler de aynı şekilde. İthaki’nin bunları kullanma şansı maalesef sıfır ama sana katılıyorum, keşke Türkçe baskıda da bunlar olsaymış.

Bu işi en iyi sen organize edersin. :slight_smile:

2 Beğeni

Bikaç yazdım foruma ama ben gelirim diyen çıkmadı :worried:

@alper pastamı 4 Haziran’da alıp geliyorsunuz @isos81 ile :grin:

2 Beğeni

Hm evet, şimdi dikkatli bakınca şömiz olduğunu gördüm. İthaki ciltlilerin şömizleri zaten pek güzel değildi. Bunların kullanılma imkânı olsa harika olurdu. Keyifli okumalar.

2 Beğeni

AMAZON 4 al 3 öde kampanyasından aldıklarım. Temiz geldiler. Sadece Limit 2013 basımı ve kapakları çizik şekilde ve pislik içinde geldi.

26 Beğeni

Çark-ı Dolap.

19 Beğeni

26 Beğeni

Bu sefer şaşırttı. Stokta da yok, yamuk yumuk gelir kesin.

5 Beğeni

25 Beğeni

25 Beğeni

İsmet İnönü’yü @MelihAntepli aldırdı. Kralların Yolu ise etkinlik için. Elimdekini bitirip ona geçeceğim.

36 Beğeni