Geçen yıl temmuzda almıştım, dün gelebildiler.
.
.
.
.
Son olarak şöyle toplu bir resim olsun.
Geçen yıl temmuzda almıştım, dün gelebildiler.
.
.
.
.
Son olarak şöyle toplu bir resim olsun.
Diz çöküp tövbe. Tamam yapmayalım artık.
Hayırlı olsun, kupalar şahane gözüküyor. TR’de bulursam kesin alırım.
İkisini de Amazon’dan aldım. Kasırga Mevsimi’ne başladım bile.
Ufak bir hasar dışında bir sorun yok zaten bunu bile bile sipariş verdim. Kargolama süreci rezalet.
Çok teşekkürler.
Kupalar TR’den zaten, hatta forumdan. @Eolo yardımcı oldu kupalar konusunda. Beğendiysen (veya aklında farklı model varsa) iletişime geçebilirsin.
En sevdiğim seri olduğu için aklımda bir sürü fikir var. ↔ Çok iyi oldu.
Beklemenize değmiş olmalı bence. Gerçekten çok güzellermiş. Şevket misali “Keşke benim olsa” demek istedim ama desemde ingilizcem yok.
Reveransımı yapar, hayırlı olsunumu dilerim.
Benim doğum günüm yaklaşıyor, bu sene bana hediye etmek için sipariş geçsen benim yaş seneye 35 olacak, bilgisini vereyim. Şaka bir yana keyifle okumalar dilerim
Hadi bakalım, merakla bekliyorum.
Kesinlikle. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Ben seriyi okumuştum, koleksiyon olarak toplamaya çalışıyorum. Yoksa zaten bu 3. set oldu.
Dikkat ettiysen bundan öncesini alıntılamadım. Teşekkürler Melih, sana da mutlu yıllar şimdiden.
Kesinlikle şahane. İç çizimleri falan geçtim, keşke İthaki bu kapakları kullansaymış.
Haziran gelsin kutlarsınız, bu sefer gerçek pasta beklerim ama Bi Ankara buluşması yapamadık. Bu bir sitemdir evet
Bunlar kapak değil de şömiz (dust jacket). Kapak olarak Broken Binding de İthaki’yle aynı olanı kullanıyor. Şömizleri ise bir Youtuber’ın desteği ile özel olarak çizdirdiler. İç çizimler de aynı şekilde. İthaki’nin bunları kullanma şansı maalesef sıfır ama sana katılıyorum, keşke Türkçe baskıda da bunlar olsaymış.
Bu işi en iyi sen organize edersin.
Bikaç yazdım foruma ama ben gelirim diyen çıkmadı
Hm evet, şimdi dikkatli bakınca şömiz olduğunu gördüm. İthaki ciltlilerin şömizleri zaten pek güzel değildi. Bunların kullanılma imkânı olsa harika olurdu. Keyifli okumalar.
AMAZON 4 al 3 öde kampanyasından aldıklarım. Temiz geldiler. Sadece Limit 2013 basımı ve kapakları çizik şekilde ve pislik içinde geldi.
İsmet İnönü’yü @MelihAntepli aldırdı. Kralların Yolu ise etkinlik için. Elimdekini bitirip ona geçeceğim.