Umarım güzeldir, pahalı bu meretler. İki-üç tanesiyle Steam’den Trine 5 alırdım. Neyse, oraya TL’ye geçtiği zaman dönerim. Sahaf turum tamam sanırım. Artık Prime’da her biri 2500’e gelen Amazon US gönderili iki sinema kitabının inmesini bekleyeceğim.
Başka Yer’den Hikayeler de 5-6-7-8-9 oldu elimde, kalanı almayayım ki çocuk büyüyünce o da bana sinir olsun. ahaha.
Felsefi bir duruşa uyan kitaplar…asil kedi…
Pek mutlu değil bilim kurgu okumak istiyordu.
Son üç kitap ne zaman gelecek?
Çoktandır sahaflara bakmıyordum. Bu aralar denk geldikçe göz gezdiriyorum, güzel kitaplar birikmiş Blade Runner 50 TL’ydi. Belki ilerde ciltlerim diye aldım. Diğeride Tim Powers’ın tarihi fantezi türünde bir romanı.
The Drawing of the Dark’ın kapağına bayıldım!!
2025’in 2. yarısında. Sonbahar aylarında çıkacağını tahmin ediyorum
Uzun bir aradan sonra merhaba herkese. Kitapyurdu alışverişim bu şekilde. Llosa okumayı seviyorum ve yaz, uzun okumalar için oldukça iyi bir mevsim. İthaki’nin bilim kurgu serisinden bayadır kitap almıyordum.
Herkese keyifli günler dilerim.
7 yoldaymış artık toplama zamanım geldi.
2. Dolaptan.
3 ve 4 Amazon (Amazon hasarsız gönderdi çok şaşkınım. 3. kitabın sırtı hafif içeri göbek yapmış gibi bunu saymazsak).
Not: 2. Kitabı sıfır olarak aldım. Tabi ilk sahibi ne zaman aldı bilemem fakat 3. ve 4. kitaplarda dahil hepsi 1. baskı geldi.
Kitaplar sanırım hala 2. baskı görmemiş