Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

19 Beğeni

Amazon’dan.

23 Beğeni

Umarım güzeldir, pahalı bu meretler. İki-üç tanesiyle Steam’den Trine 5 alırdım. Neyse, oraya TL’ye geçtiği zaman dönerim. Sahaf turum tamam sanırım. Artık Prime’da her biri 2500’e gelen Amazon US gönderili iki sinema kitabının inmesini bekleyeceğim.

Başka Yer’den Hikayeler de 5-6-7-8-9 oldu elimde, kalanı almayayım ki çocuk büyüyünce o da bana sinir olsun. ahaha.

8 Beğeni

Felsefi bir duruşa uyan kitaplar…asil kedi…:smile_cat:

1 Beğeni

Pek mutlu değil bilim kurgu okumak istiyordu.:face_with_peeking_eye::smile_cat:

1 Beğeni

Yeni yayımlanan kitaplarımın yazar nüshası geldi. :face_with_hand_over_mouth:

22 Beğeni

Son üç kitap ne zaman gelecek?

1 Beğeni

15 Beğeni

Çoktandır sahaflara bakmıyordum. Bu aralar denk geldikçe göz gezdiriyorum, güzel kitaplar birikmiş :slight_smile: Blade Runner 50 TL’ydi. Belki ilerde ciltlerim diye aldım. Diğeride Tim Powers’ın tarihi fantezi türünde bir romanı.

26 Beğeni

image

9 Beğeni

6 Beğeni

The Drawing of the Dark’ın kapağına bayıldım!!

4 Beğeni

7 Beğeni

2025’in 2. yarısında. Sonbahar aylarında çıkacağını tahmin ediyorum :sparkles:

2 Beğeni

14 Beğeni

Uzun bir aradan sonra merhaba herkese. :blush: Kitapyurdu alışverişim bu şekilde. Llosa okumayı seviyorum ve yaz, uzun okumalar için oldukça iyi bir mevsim. İthaki’nin bilim kurgu serisinden bayadır kitap almıyordum.
Herkese keyifli günler dilerim. :hibiscus:

26 Beğeni

4 Beğeni

18 Beğeni

Pıraymdey fırsatlarından kısmen uygun fiyata geldiler.

18 Beğeni

7 yoldaymış artık toplama zamanım geldi.
2. Dolaptan.
3 ve 4 Amazon (Amazon hasarsız gönderdi çok şaşkınım. 3. kitabın sırtı hafif içeri göbek yapmış gibi bunu saymazsak).

Not: 2. Kitabı sıfır olarak aldım. Tabi ilk sahibi ne zaman aldı bilemem fakat 3. ve 4. kitaplarda dahil hepsi 1. baskı geldi.
Kitaplar sanırım hala 2. baskı görmemiş :frowning:

17 Beğeni