Yeni kitaplarım. Biri sahaftan.
Thames & Hudson’ın “Art Essentials” serisini bizde Hep Kitap “Sanatın Olmazsa Olmazları” adıyla basıyordu. Egonomimiz coğ eyiye gettiği için maliyeti dolayısı ile 4-5 tanesini basıp devamını getirmediler.
Yazarı beğendiğim için Sade Bir Hayat kitabınıda alayım dedim. Yerdeniz buralarda çok övülüyordu bu çizgiromanın çıkması ilaç gibi oldu. Beğenirsem ilerde kitabı da alıp rafıma koyarım. Alfred Hitchcock’a kayıtsız kalamazdım ![]()
Yeni aldıklarım. Johnny Askere Gitti’ye hemen başladım ve beğendim. Han Kang ise sevdiğim yazarlar arasına rahatlıkla girdi.
Tüyap’dan aldıklarım. Genel olarak kendimi tuttum diyebilirim. Genelde çizgi roman standlarına yöneldim çünkü genelde en iyi indirimler orada. Yedi Ulak tamamen 100 TL standında olması ve Sihirli Kız da benim tamamen Sihirli Kızlara çekilen birisi olmam yani. Kahramanın Trajedisi hediye bu arada, sabit bir hediye mi bilmiyorum tabi bunu da hediye ediyoruz dedi standdaki abi, Deli Doğu’nun 100 Tl kısmına bakmanızı tavsiye ederim özellikle,internette çogu en az 70-80 daha pahalı kitaplar orada tek fiyat.
Arkadaşlar selam, nereye yazacağımı tam bilemedim ama Harry Potter setimi kuzenlerime vermek durumunda kaldım. Bu vesileyle kapaklarını daha çok beğendiğim eski basım setini arıyorum. Gören, duyan ya da elinde olup satmak isteyen var mıdır?