Hocam öncelikle hayırlı olsun. Ben siparişi bu yüzden iptal ettim. Burada çok da övdüm bu baskıyı herkesten de özür dilerim. Sosyal medyada gördüm ve cilt kalitesini hiç beğenmedim, gerçek fotoğraflar gelince. Ayrıca bu sırma yazılar zaman içerisinde soyulur deforme olur. Çok üzüldüm böyle bir çalışmaya yine hak ettiği değer verilmedi. Çevirisi gayet iyi hocam bu arada.
Çok teşekkürler. Ve baskı gerçekten kalitesiz. Lakin daha önce okumak için şu sekiz ciltlik Gibbonları toplamıştım fakat çevirinin kalitesizliğinden soğumuş, Dolap’tan da satmıştım elbet düzgün bir çevirisi çıkar diyerek. O nedenle bu sefer yeter ki çevirisi düzgün olsun diyerek almış bulundum. Hem okumak istiyorum hem de arşivimde bulunsun denirse alınabilir kanımca. Yoksa dediğiniz gibi epey bir hayal kırıklığı gerisi.
İlk defa fotoğraf paylaṣıyorum, umarım doğru düzgün post edebilirim
çok güzeller :’) Sihir Tarihi hariç hepsini bkm’den aldım. Hepsi çok sağlam, jelatiniyle geldi ![]()
Efsaneler-2 amazondan 62 TL’ye
Efsaneler-1 hepsiburadan .
Açıklamalı notlarıyla hobbit dolap’tan ,biraz tuzlu oldu .
Harry potter ise Bkm’den.
Harry Potter arşivini de bir şekilde büyüttük .![]()
Kadim Irk yeni mi çıktı ? bayağıdır uzak kalmışsam demek ki.
Aynen yeni çıktı. Yazarı beğeniyorum, umarım devamları uzun sürmez.
Dehşet Apartmanı’nı henüz okumadım ama Mola Yeri öyle iyi bir kitap değil.
Beklentim çok üst düzeyde değil ama korku türünde o kadar az kitap basılıyor ki ülkemizde çıkan hemen hemen bütün korku kitaplarını almaya çalışıyorum. Dehşet Apartmanı umarım iyidir.
Dehşet Apartmanı’nı bende merak ediyorum.
Naçizane ben yazdım korku romanı, öyle şiddet korkusu değil, psikolojik gerilimi de yüksek dozda değil. Cinler periler de yok ama; Etnik, karanlık, sınıfsal bir korku.
Kendimce kurguladığım bir cadı mitolojisi ve ritüeli var, bu ritüel ne doğudan ne batıdan tamamen kendi kurgum. Boyutsal bir lanet var, biraz lovecraft göndermesi var. Annelik ve toplumsal kaygıların alttında yatan başka korkuları var, büyürken aileni ve çevreni tanıma korkusu var…
Aramızdan öyle kitap yazan arkadaşlarımız çıkınca İmreniyorum. Tebrik ederim ve Başarılarınızın devamını dilerim
Burada paylaşılan mesaj ve fotoğraf sayısı geçmiş yıllara göre inişte mi? Bunun istatistiğini gösterebilir mi yetkililer? Ekonomik olarak merak ettim.