Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

24 Beğeni

Bu ay dediği yarın bitiyor zaten. Bir gün dayanır, 1 marttan sonra tam gaz devam. :slight_smile:

3 Beğeni

Epsilon ve tamamlama biraz zor 7 kitaplık bir seri

1 Beğeni

Epsilon 3 ciltte yayınlayacak tüm seriyi sanırım. İlk kitapta iki cilt bulunuyor.

5 Beğeni

Cüzdanı kapatmadan hiçbir ay kapanmaz diyorsun :sweat_smile:

2 Beğeni

Zola, Meyhane’den beri favori yazarlarımdandı fakat şu an Apartman’ı okurken hepten Steinbeck veya Murakami gibi en birincilik teli verilesi yazarlarımdan birine dönüştü artık tastamam. O sebeple elimdeki bitmeden biraz daha sipariş verdim:

Arada çocuk kitapları okuması zevkli oluyor. Çok orijinal işler var.

-Kartaca yok edilmelidir!!

Ve Potterlar: Aslında ilk 2 kitabı bundan 3-4 yıl evvel alıp burdan da paylaşmıştım ama o zamanlar Silmarillion mode on durumunda olduğumdan kitapları duvara çarpmamak için letgo’dan geri satmıştım. Şimdi Hogwarts Legacy’nin başından kalkamadığım şu son 1 haftadır Potter dünyasına fena taktım. Soundtrackleriyle double trouble diye şarkı söyleyerek okuyacağım bakalım.

29 Beğeni

Geçenlerde Amazonda bu 3 kitabı indirimde yakalayınca aldım. Buraya atamadım çünkü stokta 2 tane Eragon vardı birini ben diğerini ise arkadaşım aldı. Gods and Heroes ise 1 tane vardı onu da ben aldım. Eragon’un baskısı çok güzel ve ağır bir kitap. Faedom çok büyük bir kitap çıktı.

36 Beğeni

Eragon çok iyi görünüyor :face_holding_back_tears:

3 Beğeni

Evet çok güzel baskı olmuş bayıldım. Böyle kült olan eserleri ne zaman bu şekilde basılmış türkçe olarak göreceğiz acaba? LOTR serisi için böyle bir baskı olsun isterdim. Bu konuda yabancılara çok özeniyorum. Bizde eski baskı kitapların (açıklamalı notlarıyla hobbit) tekrar baskısı bile olmuyorken hem de.

6 Beğeni

21 Beğeni

25 Beğeni

18 Beğeni

21 Beğeni

21 Beğeni

23 Beğeni

Hepsiburada’dan aldım. Şeytanlar’ın da Babil’in de kendi ayracı var. Kar Fırtınası baya kirli geldi ama hediye çeki ile aldığım için takmadım.

Bu arada Şeytanlar seri imiş aldıktan sonra gördüm. Belki almazdım. Bilmeyenlere bildirmiş olalım.

22 Beğeni

İBB nin Nutuk kitabı vardı bende bu da onun kadar heybetli bir çalışma olmuş. Maliyetli bir baskı gibi duruyor. Bence ucuz baya.

20 Beğeni

Forumdaki bir paylaşımda gördüm, konusu hoşuma gitti. Yazarın ilk kitabıymış. Amazon’dan.

21 Beğeni

İkisi de çokça övülüyordu bir ara okuruz diye aldık bakalım.

19 Beğeni

Middlesex’i bilmiyorum ama Isırgan Otu ve Kemik övüldüğü gibi çıkmadı pek.

Burada etkinliği mevcut:

3 Beğeni