Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Sıcak sıcak, taze taze :grinning_face_with_smiling_eyes: İnce bir kitap, beğenirsem yazarın diğer serisini de edinmeye çalışırım.

20 Beğeni

Amazon.

35 Beğeni

Tek kelimeyle olağanüstü :melting_face:

30 Beğeni

Parça parça alışveriş :joy:

26 Beğeni

Bilgi Yayınevi sitesinden, defter hediye :blue_heart:

27 Beğeni

22 Beğeni

30 Beğeni

Dolap uygulamasından.

31 Beğeni

Çeviri faciasından sonra hepsini tek tek kontrol ederek aldım :sweat_smile: Pembe olan şansa baskı hatalı gelmiş :frowning:

20 Beğeni

Genelde çok kötü olmuyordu. Nasıl olduysa Kadim Irk facia olmuş. Keşke yeniden çevrilse :sweat_smile:

3 Beğeni

O künyesinde yazan 50 kişi gerçekten edit yapsa düzelirdi aslında. (Same İthaki problems​:grinning_face_with_smiling_eyes:) Tekrar baskı da olmaz zaten kaldı öyle

5 Beğeni

26 Beğeni

Kitapyurdu’ndan fi tarihinde verdiğim sipariş :slight_smile:. Dört adet kitap hasarlı geldiği için değişime göndermiştim. Değişimi de bayağı geç yaptılar. Paylaşmak bugüne kaldı doğal olarak.

35 Beğeni

Kendi adıma anlıyorum ki benim de değişime gönderdiğim kitaplar baya gecikecek.

2 Beğeni

Kitapyurdu’ysa muhtemelen gecikir.

1 Beğeni

37 Beğeni

28 Beğeni

Yeni kitaplarım :books::rainbow: Amazon

Muhteşem Zaferler’i sevdiğim herkes okudu, ben de okumalıydım. Boşanma’yı önümüzdeki ay Book Love’daki kulübümüzde konuşacağız Kendine Ait Bir Hayat’ı da takipleştiğim bir arkadaşımın yorumunda görmüştüm, tam benlik gibi… :melting_face:

26 Beğeni

35 Beğeni

Pardayanlar deri ciltleri ilk yaptıklarında çok da ilgimi çekmemişti, okumayı düşündüğüm bir seri değildi. Geçen hafta ilk kitabı deneyip beğenince tüm seriyi almaya karar verdim, birkaç aya yayarak bu yıl içinde okur bitiririm diye düşünüyorum. Bu yayınevi çok para kazandırasım gelmeyen bir yer aslında ama karton ve mukavva ciltli olanları da alsam Dedalustan alacaktım ve o edisyonları da çok beğenemedim. Sonra @Erdo 'nun kitap başı fiyat hesabı aklıma geldi :grinning_face_with_smiling_eyes: bunları aldım geçtim.

Kitapyurdundan aldım, bana 8100 gibi bir fiyata geldi. Enpara kartına da sonradan 6 ya taksitlendirdim. 4 sene önce ilk çıktığında liste fiyatı 4000 di diye hatırlıyorum, o gün için çok paraydı. Şu an liste fiyatı 11000 olmuş, o günün çok gelen fiyatı kadar bir ağırlığı yok gibi :grinning_face_with_smiling_eyes: .

Kalitesi forumda önceden yazıldığı gibi, çok da abartılacak bir tarafı yok. Kağıdı normal kitaplardaki ile aynı, onu zaten bekliyordum. Beni şaşırtan işçilikte de biraz özensizlik olması. Her ciltte ufak tefek çizik/vuruk/hata gibi yerler var, mükemmeliyet arayan arkadaşların canını sıkabilir yani. Ben çok dert etmedim ama yine de böyle saylı ve özel bir baskı yaparken her parçanın gıcır gıcır olması lazımdı sanki. Yazı puntoları da biraz ufak.

Sonuç olarak okuyacağım bir seriyi sıfır ve ciltli olarak temin her zaman ilk tercihim olduğundan ben memnunun ama sırf dekor olsun diye almayı düşünenlere değmeyebilir. Geçmişte farklı yayınevleri de deri ciltli baskılar yapmış, sahaflarda fiziki olarak onlara da bakıp karar verebilirler illa ciltli almayı düşünenler. Ben nadirden fiyatlarına baktım, bundan aşağı kalırı yok gibiydi eski ciltlilerin de :grinning_face_with_smiling_eyes: .

30 Beğeni