Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Vakıfbank indiriminden aldıklarım

27 Beğeni

29 Beğeni

27 Beğeni

Merhaba, Dolap uygulamasından bu kitapları yeni satın aldım.

Aeden ve Gör Beni kitaplarında bazı sayfalarda boşluk var. Aeden 565-570, Gör Beni 576-582 sayfa aralıklarında boş sayfalar mevcut. Elinde bu kitaplar olan varsa bakıp bana dönüş yapabilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim. İkinci el kitap almak sürprizlerle dolu fakat bu ekonomi ile sıfır kitap almak imkansız.

14 Beğeni
Özet

Diğer kitap

A

2 Beğeni

Teşekkür ederim hatalı değil o zaman. Telegram gruplarından PDF indirip baktım benim kitaplardaki sayfa yapısı ile uyumluydu, buradan da sorup teyit etmek istedim. :folded_hands:t3:

2 Beğeni

Bunların istek listemde çoktandır bekletiyordum. Hem indirime girip hem de 2 al 1 öde kampanyasına dahil olunca çok absürt bir fiyata geldi.

Witcher Classic Collection, Witcher’ın 90’larda Polonya’da yayınlanan ilk çizgi romanları. Geralt ve diğer kitap karakterlerinin ilk görsel tasvirlerinin yapıldığı eser olma özelliğini taşıyor.

Diğeri ise çocukluğumu kendisinin yaptığı oyunları oynayarak geçirdiğim Sid Meier’ın yaşam öyküsü. Oyun isimlerinin başına “Sid Meier’s” adının eklenmesinin ünlü aktör Robin Willams’ın fikri olması gibi kendisinin iş hayatı ve kurduğu Microprose şirketi hakkında hep sağdan soldan küçük anektotlar duyup merak ederdim. Bunu kısa zamanda okuyacağım.

20 Beğeni

24 Beğeni

Amazon

26 Beğeni

Ne acelen var acaba :joy:

6 Beğeni

Amazon 2 al 1 öde sağ olsun, oldukça uyguna geldiler. Hem Sopranos’un hem Once Upon a Time in Hollywood’un hayranı olarak bir süredir istediğim kitaplardı. Baskı kaliteleri ve içerikleriyle hayran kaldım diyebilirim. Özellikle Sopranos’un sayfalarında Harry Potter Minalima tarzında eklemeler var. :drooling_face:

19 Beğeni

Kedi çok tatlı değil mi :innocent:

25 Beğeni

Amazon

27 Beğeni

İki al bir ode mi varmis? Paylasilmamis da, ilginc. Ben de otuz al hic ode kampanyasindan hediye gelenleri paylasip sonra gideyim zira 1984-Hayvan Ciftligi temeline oturmus yerli yayinciligin Dickens kulliyatini tamamlamaktan aciz oldugu farkindaligi, kitaplar hakkinda Turkce okuyup yazmaktan soguttu.

16 Beğeni

11 Beğeni

15 Beğeni

Yeni baskılar olmadığı için eskileri topluyoruz mecburen. Ama bu eski basımları da sevdim ben nostaljik hissettiriyor.

16 Beğeni

Nostaljik hissettiriyor filan diyorsunuz da onlar basıldığı zamanlar bekleyip, alıp okumuş insanlar olarak kendimizi yaşlı hissediyoruz yapmayın böyle :smiley:

6 Beğeni

Güzel zamanları görmüş yaşamışsınız hiiiç yaşlı hissetmeyin :smiling_face:

1 Beğeni

Vodafone 300 lira kampanyasını kardeşimin hattı üzerinden de kullandım. Çok tuhaf bir şey oldu. Hiç mesaj gelmedi. KY kampanya şartlarında kullanıcı bu fırsatı 1 kez kullanabilir yazıyor. Dedim herhalde kendi hattım üzerinden alışveriş yaptım ondan böyle oldu. Faturadan düşen bir şey de olmadı. Neyse siparişi iptal ettim, sonra faturaya düşmüş hali yansıdı ama siparişi iptal etmiştim. Hak da yandı. Yeğenin hediye de kaldı. Başka hat arıyorum çevreden.

Kısacası aynı hesap farklı hatla alışveriş yapmak mümkün, kullanıcı ile gsm sahibi dediği farklı maddelerle aynı şey sanırım. Bir benim kafam karışmış da olabilir gerçi :smiley:.

Amazon şu Dragonborn- Özgür Ruhlar’a indirim yap artık.

1 Beğeni