Seçkide 121. Sayı: "Balina Öyküleri"

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/kayip-rihtim/aylik-oyku-seckisi/seckide-121-sayi-balina-oykuleri/

image

Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi’nin “BALİNA” temalı 121. sayısı Özgür Puluç’un çizimiyle yayında! (DEVAMI…)

11 Beğeni

Herkesin kalemine sağlık. Şimdiden keyifli okumalar diliyorum.

4 Beğeni

Ellerinize sağlık. Eminim yine çok güzel öyküler çıktı. Keyifle okuyup, yorumlayacağım. Çizim içinde tebrik ediyorum😊

5 Beğeni

Herkesin eline emeğine sağlık, çizim de harika. Beklediğim bir kaç ismi göremedim :frowning: sevgili @gayekcelik @ulu.kasvet @merveriii @Dipsiz @pcd gibi gibi. Bir dahakine diyelim :blush:

7 Beğeni

Bu ay günlük hayatımın fazla yoğunluğu, benim mutlu ve tatmin edecek bir hikaye yazmamı engelledi. Artık bir dahaki sayılara inşallah sevgili @Muge_Kocak Beklenilmek güzel şey doğrusu. Mutlu ettin beni. :slight_smile:

4 Beğeni

İşe girmek, bir aydır minik yeğenime bakmak için ablama yardım etmek ve nişanlanmak derken Ağustos nasıl gelmiş anlamadım bile. Umarım sıradaki seçkiye yazabilirim ama yine iddialı bir temaya benziyor :slight_smile: Yazan arkadaşların emeğine sağlık, neler çıkmış merak ediyorum :slight_smile:

5 Beğeni

Sende benim her ay beklediğim isimlerden birisin Müge❣️ Bu ayda ilk okuyacaklarımdansın. Bilgisayar başına oturamadım. Sonraki ay yeniden aranızdayım🙌 Teşekkür ederim bu güzel jestin için.

4 Beğeni

Günaydın:
Tam -doğru saydıysam- 39 katılım. Bu çok iy,i belki de rekordur. Çizimde çok güzel olmuş. Sıcaktan buram buram terlediğim anda serinlediğimi hatta üşüdüğümü hissettim. Üstelik eskiden beridir iyi çizimlere bayılırım.
Son olarak “Hurda” başlığı çok ilginç ama bende hayal kırıklığı yarattı. Hadi gel “Hurda” yı sizin sayenizde var olmaya başlayan ve aydan aya zenginleşen Hiçkimse dünyasına yerleştir… Çok yoracaksınız bu zavallı zihnimi çok…
Ve geldik kompliman kısmına… İyi ki varsın Kayıp Rıhtım. Sen olmasaydın nerelerde yayınlardım yazdıklarımı… (bu kompliman değil gerçeğin ta kendisidir)
Emeği geçen herkesin eline kalemine sağlık

6 Beğeni

Tema, görsel ve katılım harika! Yazın enerjisi yazarlara da yansımış ne güzel. 5. öykümle aranızda olmaktan mutluyum. Umarım öyküsünde kendinden çok şey bulan kişi sayısı az olur. Umarım öykümdeki karakterin hayatını yaşayan az kişi vardır. Sevgiler, selamlar hepinize…

3 Beğeni

Harika. Kozmik Balina Avı adlı hikaye bana aid

2 Beğeni

Tüm katılımcı arkadaşların emeklerine sağlık.:writing_hand:

2 Beğeni

Merhabalar, bu ilk katılımım.
Ne yapmalı, nasıl etmeli bilmiyorum. Ya haksızlık olmasın diye herkesin hikayesini okumalı ya da hiç kimseninkini okumamalı diye geçiyor aklımdan. Fakat ilki çok vakit alabileceğinden; ikincisi de güzel şeylerden mahrum kalmak anlamına geleceğinden dolayı böyle yapmamalı. Bunun yerine şimdilik fırsat buldukça bir baştan bir sondan okuyup yorumlayayım diyorum hikayeleri. :slight_smile:

2 Beğeni

Bence siz bir başlayın gerisi gelir :slight_smile:

3 Beğeni

Katılıyorum size, mühim olan başlamak :slight_smile:

Sevgili @Muge_Kocak çok yoğun bir ay geçirdiğimden yeni bakabiliyorum rıhtıma. Selamını aldım ve çok mutlu oldum. Geçtiğimiz ay yazdığım öykü yaklaşık 11.000 kelimeyi bulmuştu. Her ne kadar kısaltıp 5000 kelimeye indirdiysem de yazma aşaması çok yoğun bir tecrübe oldu. Biraz izin aldım diyelim. Üstelik bir dahaki öyküm için bir sözüm var (@gayekcelik) . Uygun bir konu bekliyorum :slight_smile:

Sevgiler
Dipsiz

3 Beğeni