Sayı #129: "Virüs Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #129: “Virüs Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Furkan Avcı Tarihe tanıklık etme hissinden yorulduk. Felaketler sırayla kapıdan içeri giriyor. Elleri dolu. Hoş gelişler, hayırlı oluşlar. İçeri geçip oturuyorlar. Terlik yetişmiyor. İçerisi sıcak. Soğuk. Yağışlı. Kurak. İçeride nefes almak çok zor. Boğaza oturuyor. Felaketler hediye kutularını işaret ediyor. Açmayacak mıyız? Terlikleri bile eş değil. Gözleri parlıyor. Onları kızdırmak istemiyoruz. Kolonya ikram etsek,… (DEVAMI…)

10 Beğeni
  1. bir kez merhaba seçki! Bu zor zamanlarda en azından bize yeni bir nefes olan bu mecrayı ve katkıda bulunan herkesi selamlıyorum buradan.

Hepimiz ne kadar fantastik ya da benzeri türevlerde soslanmış hikayelerle katılsakta eminim yaşadığımız sürecin realistik anlamda yazınlarımıza etkisi çok büyük olmuştur. Bu yüzden her biri ayrı birer dünya olan hikayeleri okumak için sabırsızlanıyorum, iyi ki varsın seçki! :hugs:

4 Beğeni

Virüs
İki aydır yetistiremiyorum öykülerimi inşallah bir dahaki aya bazen hep yazmak değil bazende hep okumak lazım… Tarihe tanıklık edecek öyküleri okumak güzel olacak bu zorlu süreçte… Katılım sağlayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, kendilerini tebrik ederim.

6 Beğeni

Geçen sayıda öykülerin heosini okuyamasam da birkaçını okumuştum. Bu sayıda da bazı öyküleri okuyacağımdan eminin ama hepsini okuyabilir miyim bilmiyorum. Öykü yetiştirmeye çalıştım ama bir türlü sonunu getiremedim öykümün. Neyse saģlık olsun. :slight_smile:

5 Beğeni

Hoşgeldin seçki. Daha ferah zamanlarda karşılamak ne güzel olurdu. Yine de iyi ki varsın. “Aşkın Bir Rengi Olsa” öykümle buradayım, umarım okuyanı bol olur. Sevgiler herkese…

4 Beğeni

En zorlandığım temalardan biri oldu bu. Yazdım, çizdim, düşündüm, attım. Sonra tekrar başa döndüm. Evde kalışlarımız gibi, bir gidip bir gelen ne yapacağımızı bilemediğimiz maskeler gibi. İki ileri bir geri işte. Tüm öykülerin bu günlere umut getirmesi ışık olması dileğiyle. Eline emeğine sağlık herkesin, Seçki ailesinin.

6 Beğeni

Azrail doktor olmuş… :sweat_smile:

5 Beğeni

Şubat ayında katıldığım kayıp rıhtıma ikinci öykümle devam ediyorum.YOK EDEN EVLAT Paylaşmaktan vazgeçmeyin hayallerinizden. :face_with_monocle: Tüm öykücülere ve okuyuculara keyifli seyirler. :obey:

1 Beğeni

Merhaba seçki. Ne kadar güzel oluyor senin için yazmak. Sürekli düşünmek. Ortaya çıkan harika kurguları okumak. Ben de LANETE DÖNÜŞEN MASUM DİLEK öykümle buradayım. Emeği geçen herkese teşekkürler.

3 Beğeni

Müge yine çok güzel bir kurgu, yine akıp giden bir metin çıkmış ortaya. Kalemine sağlık. Hep diyorum sen yaz okuyalım. Sevgiler,
Dilek
nam- diğer DİLEK KİTAPLIGI

2 Beğeni

Aaaa Dilek Kitaplığı sen miydin? :blush: Çok mutlu oldum Dilek. Çok teşekkürler öykülerde kaybolup gidiyoruz öylece birlikte sağolsun Seçki.

1 Beğeni

Herkesin eline sağlık. Önümüzdeki ay görüşmek üzere.

6 Beğeni

Gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık. :pray: