Shirley Jackson Klasiği "Tepedeki Ev"in Dizi Uyarlaması Yakında Netflix'te

Kötü olacak gibi durmuyor. Tek şikayetim, işin tanıtım kısmı. Başlıkta, önemli bir yazarın en önemli işlerinden biri var. SciFiNow’daki dosyaya göreyse, yönetmeninin korku anlayışının karakteristik özelliklerini taşıyan, daha tamamen yönetmenine has bir çalışma var gibi. Netflix yönetimi çakallık yapmış gibime geldi. “Bir Mike Flanagan Korkusu!” sloganıyla pazarlamanın getirisi olmayacağına kanaat getirerek, daha bilinen bir ismi kullanarak dikkat çekmeyi amaçlamışlar, sanki.

Bunu olasılığı/durumu bir kenara koyarsam, evet, dikkate değer bir iş olabileceğinin sinyalleri var. Fragmandaki çocuğun masumane ses tonuyla "Evladım, üşüttün mü sen?!"lik şeyler dile getirmesi, içimi ürpertti.

SciFiNow’da paylaşılan bir kare var: Küçük bir kız ile üstü çamurlanmış yetişkin bir adam, banka oturmuş, durumun tuhaflığını görmezden gelen bir düşüncelilikte farklı noktalara dalmışlar. Kare, tedirgin edici tekinsizle dolu.

Bu türden, izledikten sonra da tesiri sürecek, psikoloji hedefli anlar üzerine kurulu olursa, beklenilenden daha fazlasını verebilir :thinking:

2 Beğeni