Sırt Çantası Önerisi

Merhaba Arkadaşlar,

Özellikle okuduğum kitabımı ve günlük yanımda taşıdığım eşyaları (telefon, şarj cihazı, cüzdanı …) taşımak için kaliteli, şık bir sırt çantası arıyorum.

Kullandığınız veya beğendiğiniz çantalar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada sırt çantası kullanımı oldukça yaygınlaştı, özellikle iş hayatında çok yoğun olarak kullanılmakta.

Teşekkürler.

Bütçeniz uygunsa bunlara göz atabilirsiniz. Çok sağlam, yıllardır kullanıyorum.

2 Beğeni

Teşekkür ederim, bütçe sorunum yok.
Mini modeline baktım ama biraz kullanışsız gibi geldi. Özellikle laptop, tablet, defterler olmayınca çok boş kalır gibi görünüyor. Bir de çanta düştüğünde içindeki eşyalar yerlerinden çıkıp dağılıyor mu?
Görebileceğimiz bir mağaza olsa çok iyi olurdu.
2. üründe %50 indirim de var, almak isteyen olursa ve çantaya karar verebilirsem katılabilirim.

Bunların içi klasik ama dış görünüşü güzel.

Hiç düşürdüğümü hatırlamıyorum. :slight_smile: Tercih sizin.

1 Beğeni

Ben burdan bir çanta almıştım 4-5 sene oldu. Tarzınıza uyuyorsa bakabilirsiniz. Çok dayanıklı ve içine her şeyi alıyor. Seyahat ve nöbetlerde kullanıyorum. Günlük kullanmak için fazla salaş olabilir gerçi stilinize bağlı. https://instagram.com/oldcottonbags?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Günlük kullandığım çanta da bershka’dandı ama hiç memnun değilim o yüzden onu paylaşmıyım. Beğenerek almıştım, hemen soyulmaya başladı, parasına değmez.

1 Beğeni

Konudan bağımsız bunlar ne biçim fiyatlar :scream: 2 tanesini daha düşük fiyata almıştım zamanında :woman_facepalming:t2:
Mini sırt çantası modelini kullanıyorum memnunum. Dökülme sanmıyorum :thinking: cırt kısmı baya sağlam bence. Boş kalma mevzusuna birşey diyemem.

2 Beğeni