Size Göre Başarı Ölçütleri Nelerdir?

43e562f2bd50c1ea6806722a05a8d132

Statü sahibi olmak mı, popüler olmak mı, iyi bir maaş mı, sevilen biri olmak mı, uyumlu olmak mı, uyumsuz olmak mı, mutlu olmak mı?

Nasıl birini başarılı bulursunuz?

3 Beğeni

Algısı toplumsal rutinlerin kangren düşüncelerin dışına çıkmış aydınlık ufka yelken açmış değilse verdiğin tüm örnekler boş.

1 Beğeni

Onlar öylesine sıralanmış örnekler. Kimsenin kendini onlarla sınırlayacağını varsaymamıstım.

Herkes kendi yorumuyla cevaplar diye umdum :confused:

1 Beğeni

Bir insanın kendini gerçekleştirmesi olabilecek en büyük başarı kriteri bence. Başkalarının gözünde ne olduğu önemli değil :blush:

5 Beğeni

Sevdiği şeylerle ne olursa olsun ilgilenebilmesi ve ilerleme kaydetmesi.

3 Beğeni

Sevdiği işi yapan, yaptığı işi seven. Aradığında hala eskisi gibi konuşabildiği dostları olan, o samimiyeti yakalayabilen insanları başarılı bulurum. Benim gözümde bu başarı kriteri biraz babama benziyor ve babamı kıskanırım. Oedipus kompleksi geliştirdiğimi düşünüyorum bazı zamanlar umarım öyle değildir.

2 Beğeni

Bu tanıma uyan birini tanıyorum. @Bay_Karamsar mesajdaki 2 yıl sonra ibaresi hâlâ beni güldürüyor : p

Bence sen de cok fazla sendrom ismi bilme sendromu var. Hepisi geçer üzülme sıkılma. Mutlu ol diye profilimi bile değiştirdim etki etmedi mi hala xd

3 Beğeni

Hala etki etmedi ama dondurma yiyorum o iyi geldi.

2 Beğeni

Ee, yani, hesaba çekecek değildim. Küçük bi’ rötarla muhabbet kaldığı yerden devam etti :sweat_smile:

3 Beğeni

İki yıl sonra muhabbetini ben anlamadım ):

3 Beğeni

O_o

8 Beğeni

Benim düşünceme göre, bir kişi bilgili ve her şeyden önce umutlu olmalıdır. Kendisi için bir hedef belirlemek ve hedefine ulaşmak için acı çekmek zorundadır ve o kişide sabrli olmak zorundadır ki başarisina çata bilsin.para durumu her şeyi çözmez. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bir insan çok ve aynı zamanda azimle çalışırsa,istediğini başara bilir bence.Tabi burada umudunu kaybetmemek de önemli.Eğer başkalarının istediği gibi yaşarsan hiçbir zaman kendin olamazsın.Böylelikle de umudunu kaybedersin.

3 Beğeni

Haklısınız ve hoşgeldiniz. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni