kitabı hemen okumayacaksanız hakkınızı arayın.
Uğraşmadığınız takdirde insanlara böyle kitap göndermenin bir mahsuru olmadığını düşünecekler.
Bir umut gelir diye umuyorum. Gelmezse de çıkanlarla yetineceğim.
cevaplar için teşekkürler değiştirmeye karar verdim.
Benimde iadem var 6 gündür mesaj atıyorum bkmye iade için dönen yok yarın arayacağım sanırım tövbe ettim bir daha en ufak şey almam
Kitap365 ile ilk alışverişim, ateş ve kan şömizciğinde bulunan yamulma hariç hasar yok.
@agape okuma günlüğü hariç bir şey koymamışlar. Üstelik “Hediye paketi istiyorum” da yazdım
Kalite Ülkesini merak edip aldım bugün: Askerdeyken okuyacak kitaplarımı üzerine yazı yazdıkları için eve götürmeyi düşünmüyorum. O sebeple okuyunca kışla kütüphanesine bağışlıyorum ya da okumak istteyenlere veriyorum. Epey masraflı olacak gibi ama bakalım. Okumayınca zaman geçmiyor, akıllı telefon da kullanamıyoruz malum.
Alışveriş listemi olduğu gibi paylaşıyorum
Amin Maalouf - yüzüncü ad
Ben AAranovich - Londra Nehirleri
Çağrı Mert Bakırcı - Evrimin Işığı - Evrim Kuramı ve Mekanizmaları
Say Yatınları - Toby Wilkinson - Eski Mısır / Thomas Asbridge - Haçı Seferleri
JK Nemisin - Sütun Kapısı
Şüphecinin el kitabı
50 sanat fikri
hep kitap modern sanat pop saanat
İş bankası biyografi macellan
Jared diamond - 2 kitap - 16 ocak
Sarah carr gomm - sanat sanatın gizli dili
Christian saehrendt - bunu bende yaparım
Mircea eliade - mitlerin özellikleri
Jules Verne - Yeryüzünün Tarihi
İletişim Poe Hikayeleri
Amitav Ghosh - İbis Üçlemesi
Kampüsün orada yeni açılan bir kitapçıya öyle bir gezmek için girdim ama tabi ki boş çıkamadım. Bundan sonra almayı düşündüğüm kitap varsa kitapçıya girmeyeceğim zarar edip çıkıyorum sonra. “Şu kitapları internetten alsam bu fiyata yanlarına bir tane daha kitap ekleyebilirdim” düşüncesi çık artık kafamdan.
Ben şuan yedek subay olduğum için rahat okuyabiliyorum.
Hayat sana güzel o zaman Ben 5,20’de kalkıp 8’e kadar ayaktayım. Günde 8 kere ictima var nerdeyse her saat başı. 8’de salınınca 10-11’e kadar okuyacak vaktim oluyor sadece. Biraz da olduğum yerden kaynaklanıyor aslında
Beşiktepe sürgün birliği malum
Şu kitapları internetten alsaydınız yanına bir kitap daha ekleyebilirdiniz.
Evet🤦 alabilirdim.
Ama lütfen hiç yardımcı olmuyorsunuz😄
Aaa ne güzel kargo bekleme derdiniz olmamış falan deyip beni mutlu edebilirdiniz oysaki
Esnaf kazanmış. Seçerek aldınız. Kargo beklemediniz.
Allah YARDIMCINIZ olsun. Ben gıda hijyen ve denetim subayı olduğum için memur gibiyim. Bol bol kitap okuma fırsatım oluyor. Özellikle 24 saat nöbetlerinde.
Ursula Abla’ dan Mülksüzler ve Bleach 8 alındı.
12 Aralıkta sipariş verdiğim Kidega alışverişim yeni geldi.Ateş ve Kan bir de ayrıntılı Sherlock Holmes almıştım.Kidega hakkında iyi duyumlar okumuştum ama pek memnun kalmadım direk kartona sarmışlar kartonun yan kısmı kargoda yırtılmış çok şükür kitaplarım zarar görmemiş ama görebilirdi.Birde not olarak hediye paketi filan demiştim.Hiç özenmemişler.