Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

31 Beğeni

İlk Amazon siparişim. Umarım pişman olmam :slight_smile:

6 Beğeni

Presstij’deki Can Yayınları indirimini görünce dayanamadım ve bir kaç kitap aldım.

Ekran Alıntısı

4 Beğeni

Ptt Kargo :pensive:

5 Beğeni

Benim bu kampanyadan gelenlerin bir kısmı.

8 Beğeni

Umarım benim kitaplarda böyle sağlam gelir.

Bende bugün verdim. Cuma günü gelecekmiş.

2 Beğeni

4 kitabın 3 ünü kargoya verdiler. 1i herhalde stokta yok.

1 Beğeni

kitapyurdu. hasarsız. maşallah

12 Beğeni

Kısa Bir Cehennem Ziyareti görmüşümdür: :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

Ciciler geldi :smiley:

13 Beğeni

Kitapyurdu 24 saatte ulaştırdı :pray:
Allah seni bildiği gibi yapsın d&r

17 Beğeni

kısa bir ziyarette bulunalım bakalım, merak ettim.

2 Beğeni

Neredeyse 2 haftalık bekleyişten sonra Kidega indirimlerinden aldığım kitaplar geldi.
Sanırım şuana kadar tek seferde en çok İthaki kitabı olan siparişim oldu.Kidega’nın kutulamasını severdim lakin siparişim büyük olduğu halde kargolama çok zayıf geldi ilk defa…
Tamamen ilahi bir mucize yaşanmış,en ufak hasar yok bu kutuda,tekrar tekrar kontrol ettim insan baloncuk koyar birşey koyar,gerçekten şanslıyım :four_leaf_clover:

Dünya Sanat Tarihi hep almak istiyordum ama fiyat bir türlü makul gelmiyordu enpara ile birlikte 100 tlye gelmiş oldu

Conan gerçekten İthaki’den kolay kolay beklenmeyecek kadar kaliteli bir baskı olmuş ikinci cilt için sabırsızlanıyorum :heart:

Alfa Jules Verne kitaplarını çok beğendim ama keşke ciltli olsaymış yakışırmış :kissing_closed_eyes:

YKY umarım daha fazla çizgi roman basar hem içerik hem baskı olarak harikalar.Ama maalesef piyasadaki bazı yky çizgi roman serilerinde 1-2-3-5 varken 4 olmuyor veya benzeri,bu eksik kitaplarda pahalıya satılıyor yada bulunmuyor umarım düzeltilir.Tüyao’a gitmedim ama şu 2 aydır Amazon,Kitapyurdu,Kidega siparişleri ile bütçem fazla fazla aştım :sweat_smile: Bu benim için 2019’un son siparişi oldu,2020’nin daha güzel olmasını temenni ediyorum şöyle harika kitaplar,baskılar görelim :drooling_face:

14 Beğeni

Alfakitap siparişim;

18 Beğeni

Keşke birde Alfa Barok Döngüsü seti yapsa biraz daha uygun bir fiyatla. Bende aldım Binbir gece masalarını, daha öncede H.P. Lovecraft kitaplarını.

2 Beğeni

Yesss ben de aldım

5 Beğeni

Kidega ve Amazon siparişlerim sonunda geldi. Gerçi bir kaç tanesi önceden gelmişti ama topluca bi atayım dedim :grin:

21 Beğeni

Hocam nerden aldınız

Sonunda elric serisini tamamladım. İlknokta hasarsız geldiler.
(1. Kitabı sahaftan almıştım)

12 Beğeni