Presstij’deki Can Yayınları indirimini görünce dayanamadım ve bir kaç kitap aldım.
Umarım benim kitaplarda böyle sağlam gelir.
4 kitabın 3 ünü kargoya verdiler. 1i herhalde stokta yok.
Kısa Bir Cehennem Ziyareti görmüşümdür:
kısa bir ziyarette bulunalım bakalım, merak ettim.
Neredeyse 2 haftalık bekleyişten sonra Kidega indirimlerinden aldığım kitaplar geldi.
Sanırım şuana kadar tek seferde en çok İthaki kitabı olan siparişim oldu.Kidega’nın kutulamasını severdim lakin siparişim büyük olduğu halde kargolama çok zayıf geldi ilk defa…
Tamamen ilahi bir mucize yaşanmış,en ufak hasar yok bu kutuda,tekrar tekrar kontrol ettim insan baloncuk koyar birşey koyar,gerçekten şanslıyım
Dünya Sanat Tarihi hep almak istiyordum ama fiyat bir türlü makul gelmiyordu enpara ile birlikte 100 tlye gelmiş oldu
Conan gerçekten İthaki’den kolay kolay beklenmeyecek kadar kaliteli bir baskı olmuş ikinci cilt için sabırsızlanıyorum

Alfa Jules Verne kitaplarını çok beğendim ama keşke ciltli olsaymış yakışırmış

YKY umarım daha fazla çizgi roman basar hem içerik hem baskı olarak harikalar.Ama maalesef piyasadaki bazı yky çizgi roman serilerinde 1-2-3-5 varken 4 olmuyor veya benzeri,bu eksik kitaplarda pahalıya satılıyor yada bulunmuyor umarım düzeltilir.Tüyao’a gitmedim ama şu 2 aydır Amazon,Kitapyurdu,Kidega siparişleri ile bütçem fazla fazla aştım

Keşke birde Alfa Barok Döngüsü seti yapsa biraz daha uygun bir fiyatla. Bende aldım Binbir gece masalarını, daha öncede H.P. Lovecraft kitaplarını.
Kidega ve Amazon siparişlerim sonunda geldi. Gerçi bir kaç tanesi önceden gelmişti ama topluca bi atayım dedim
Hocam nerden aldınız