Steven Moffat'tan Bir Drakula Dizisi Geliyor

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Steven Moffat'tan Bir Drakula Dizisi Geliyor – Kayıp Rıhtım

image

Doctor Who ve Sherlock dizilerinin yapımcısı Steven Moffat, Netflix ve BBC için bir Drakula mini-dizisi hazırlıyor. (DEVAMI…)

2 Beğeni

Sherlock’un nesini beğenmedin?

Moffat zamanla cıvıtan bir yazar Sherlock çok muhteşem olmasına rağmen 3. sezonda cıvımaya böyle gereksiz duygusallaşmaya başladı benim gözümde. Bu kadar eleştirmeme rağmen Sherlock’un ölüsü birçok diziden daha iyidir ama ben ilk sezona göre konuşuyorum.

Bu dizi de 1-2 sezonda kalırsa keyifle izlenir muhtemelen. Yada Moffat’ı diğer sezonlarda dizginlemek lazım bence

Böylesine bir senaryoyu resmetmek çok uzun zamanlarını aldığı için zaten senelerce uzadı. Ben bu durumdan fazla rahatsız olmadım. Zaten ben 4.sezon çıktıktan sonra hepsini bitiren birisi olduğum için rahatım ama hayatımda izlediğim ve en çok ders aldığım dizilerden birisidir. Şahsen ben vakit geçsin diye izlemedim yani diziyi izlerken her an gözlerim fal taşı gibi açıktı. Sizin gibi ters köşeleri de yakalayamadım çok fazla bundan zevk aldım. Cast’ı bile yeterdi yani benim için. Hayatta iyi ki sanat ve sinema var dedirtti bana. Diyeceklerim bu kadar (:

Sherlock’un harika bir dizi olduğunu düşünüyorum. Her anlamda bence gayet başarılıydı. Oyuncuların yoğunlukları vs. derken evet süreç biraz uzadı ama bence bütün bir kurgu olarak bakıldığında tüm sezonlara harikaydı. Oyunculuklar ise bence mükemmeldi. Bu sıralar aynı tadı İnside No:9 adlı diziden de alıyorum. Ters köşeleri benim çok hoşuma gidiyor. Gerçi tahmin etmek benim için çok zor olmasa da yine de tahminlerim doğru çıkınca seviniyorum.

Dracula’ya gelecek olursam eğer güzel yapılırsa bence gayet iyi bir seyir keyfi olabilir. :slight_smile: İzlemeyi düşünüyorum. Hele bir gelsin.

1 Beğeni