Steven Universe: Fantastik Diyarlarda Bir Varoluş Problemi

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Steven Universe: Fantastik Diyarlarda Bir Varoluş Problemi – Kayıp Rıhtım

image

Cartoon Network’ün sevilen çizgi dizisi Steven Universe’ün büyülü dünyasına henüz giriş yapmadıysanız bu inceleme tam size göre. (DEVAMI…)

12 Beğeni

Steven’a yabancıyım ama Adventure Time ile Sürekli Dizi bence incelenmeli :slight_smile:

2 Beğeni

9 Beğeni

Dizinin en muhteşem karakterlerinden biri olan Peridot’tan bahsedilmemesi üzse de, enfes bir yazı olmuş.

8 Beğeni

‘‘Paint me like one of your Amethysts.’’

Ellerine sağlık yine çok güzel bir yazı olmuş :slight_smile:

7 Beğeni

Yaklaşık 5 senedir heyecanla takip ettiğim çizgifilmdir. Karakterleri,senaryosu,şarkıları duygu patlamaları…beni öylesine etkiledi ki günde en az bu diziye 1 saatimi ayırmadan duramıyorum.Bazen bölümlerin çıkması çok uzun zaman alıyor fakat fanların ürettikleri içeriklerden dolayı (animation,MV,MEP,teori,fanarts,montaj…) her gün Youtube’da veya Google’da “Steven Universe” başlığı altında sürekli bir şeylere bakıyorum,kendim tutamıyorum. Keşke Türkiye’de de gerekli saygı gösterilseydi,Türkiye’den çeşitli sebeplerden dolayı Steven Univere’a dair olan her şey kaldırıldı(büyük ihtimal ana nedenlerinden biri LGBT tarzı içerikler içermesi).Ve yetmezmiş gibi bu dizinin unutulması için uğraşıyorlar.Fakat bu dizi hala Türkiye’de yayınlansaydı,çocukarda bir dönüm noktası olarak daha olgun bireylerin yetişmesi sağlanırdı.Türkiye’de hepi topu 2000’e yakın Steven Universe fanı var,elimizden geldiği sürece Steven Universe’e ait içerikler üretip, yeni bölümlerin çevirilerini çevirilerini yayınlıyoruz.Yani Steven Universe’ü bu ülkede yaşatmaya çalışıyoruz ve finale varana kadar da böyle devam edecek!

Bu yazıyı yayınladığınız için çok teşekkür ederiz!

4 Beğeni

Yayınlama amacı zaten böyle harika bir diziye yabancı kalmamız.

4 Beğeni

Cartoon Network güncel yayın yapmıyor mu? Yani yeni bölümlerle. Üstteki yorumu okudum da ondan soruyorum. Açıkçası Adventure Time finalde lezbiyenlik var diye kesecekler, Sürekli Dizi zaten her bölüm sansür.

1 Beğeni

2.5 sene önce Steven Universe Türkiye de dahil olmak üzere ortadoğu ülkerinde kaldırıldı.

4 Beğeni

Ve emin ol ki Rtük ten büyük payı alan Steven Universe oldu,zaten o da yayınlanırken binbir çeşit sansüre uğruyordu,Yetmezmiş gibi CN Türkiye yapabilecekleri en kötü dublajı Steven Universe üzerinden yaptılar.

4 Beğeni

Ya zaten herkes RTÜK’ten eziyet görüyor. Ben hala bazen görüyorum televizyonda da, ondan sordum. Çok kötü olmuş. SU’yu takip edeceğim. Ben şimdilik asıl AT’ın ‘‘Come Along With Me’’ final bölümünün akıbetini merak ediyorum.Gerçi Powerpuff Girls’in yeni nesil yapımı da Buttercup, Prenses’i öptüğünden beridir ortalarda gözükmüyor ama umut işte. Belki yayınlanır.

2 Beğeni