Şuna başlık bulabilir misiniz?

Hadi bir koro başlatalım herkes bir kelime yazacak ve bir hikaye ortaya çıkacak. (kimse raydan çıkıp hikayeyi boş beleşe götürmesin) Bunun benzerini cümle olarak gördüm bende kelime yaptım:) Hadi bakalım ben bir cümle yazayım siz devam ettirin (kelimeyle);
Rüzgar doğudan esiyordu.

Bunun devamının gelebilme olasılığı çok düşük çünkü 20 karakterlik bir alt limit sınırımız var. :frowning: Tabii yirmi karakterlik kelimeler bulabiliriz diyorsanız başka… Her türlü birden fazla kelime yazmak gerekecek. Bu sefer de diğer başlık ile bir farkı kalmayacaktır. :slightly_smiling_face:

Bu durumda sadece 20 karakterden az yazarak mesaj atabilen VIP Premium sahibi üyelerin oynayabileceği bir oyun olacaktır.

Öyle bir üye çeşidimizin olduğunu sanmıyorum. :smiley: Hile ile yazabilmek dışında tabii. :smiley:

:thinking::sweat_smile:

1 Beğeni

Başlık içerikle
İçerik sistemle tutmuyor…

1 Beğeni

başık varya onu başka bir şey yapacaktım içerik farklıydı ama başığı unutuverdim:)

buldum geldi mi???

Bence bu konuya veda edip daha farklı -sisteme uygun, hilebazlık içermeyen- bir konuda tekrar buluşmalıyız derim? @X_STRMRMR

1 Beğeni

Foruma 1 gün evvel katılmışsınız, katılır katılmaz 3 konu açmışsınız. Konu açmadan önce aslında forumu bir arasanız, okusanız buna benzer birkaç oyunun var olduğunu görecektiniz.

Yine sırf okuma ya da araştırma alışkanlığına sahip olmadığınız veyahut bu zahmete katlanmak istemediğiniz için aşağıdaki lüzumsuz konuyu açmışsınız. Halbuki doğru konuları okusanız, bitiremeyeceğiniz kadar kitap önerisi/incelemesi yapıldı bu forum içerisinde.
image

4 Beğeni