The Last of Us 2

Evet kimler 21 şubata hazır?

2 Beğeni

Mükemmel bir oyun bizleri bekliyor. İlk oyunun kalitesini oynayanlar bilir zaten ama bu oyun resmen oyun zevkimizi zirveye çıkaracağa benziyor.

2 Beğeni

Takvimleri işaretledik , bekleme moduna geçtik :grinning:
5d3cd3af9b72122fe3ca583204b4ae54

3 Beğeni

The Last of Us, iki disk olacak. TR dublaj ve alt yazı ile birlikte geliyor .

1 Beğeni

E3 fragmanında joel yok gibi dedikodu çıkmıştı. Çok sevindim olmasına. Grafikler harika duruyor umarım ps4’ede de çıkar. Şubatta askerde olucam geldiğimde spoiler almadan bitirmek icin ön sipariş vereyim diyordum 569 lira falan diyorlar ben de diyorum ki inşallah olmaz.

2 disk mi ? Yok artık neyse ki dijital sürümü alacağım. Rdr2 100gb kadar vardı muhtemelen buda o kadar olacak.

Bu oyun benim için büyük bir değişimin başlangıcı olmuştu.Benim için çok özeldir bu yüzden.Merakla bekliyorum yeni oyunu da.Bir yerde Naughty Dog varsa en ufak bir şüphe duymam. :grin:

(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)

1 Beğeni

Ağır spoiler olması lazım bu videolarda. :smiley: Ben izlemeyeceğim. :wink:

Biri hariç diğerleri spoiler içermiyor ama bana kalırsa ana oyun böyle değildir, nerden bulmuşlar bu videoları onu da anlamadım. Hepsi test videosuna benziyor.

1 Beğeni

Bence sil :slight_smile: Ölüm sahnesi diyor zaten. Direkt spoiler. Ayrıca bu tür videolar yasal değil. Oyun henüz çıkmadı çünkü. Sızdırılmış bunlar. Muhtemelen oyunun test ekibinden bir işgüzar bu. Tespit edildiğinde başı büyük belaya girecek.

Sildim, ama Youtube diğer video kanalları bu videolar ile kaynıyor. Bence bunlar silinmiş sahneler oyunda olacağını sanmam.

Teşekkürler :slight_smile: Öyle bile olsa koymamaları lazım. Çok ciddi anlaşmalar imzalanıyor bu konularla ilgili. Cezai şartları var.

Sony the last of us 2’i 19 hazirana çıkışını çekmiş. İnş. yine ertelenmez.

Last Of Us 2’yi feci gömüyorlar. Ben PS’yi sattığım için oynayamadım. Spoiler falan olmasın diye yayınları da izlemiyorum. (Zaten şu twitch muhabbetine hiç alışamadım) Cidden bu kadar gömülmesinin sebebi nedir ki?

2 Beğeni

Ben de zaten oynayamayacağım için spoiler incelemeleri izledim. Oynanış ve grafikten değil hikayenin gittiği yolu beğenmeyen çok fazla. Şahsen ben de beğenmedim duyduğum kadarıyla ama 1 puan verilecek kadar da kötü değil tabi.

2 Beğeni

Ps olmayınca merak ettim baktım hikayesi ne diye. Kızanlara hak veriyorum gerçekten iyi değil anlatış şekli. Hikayeyi böyle yapmasınlar demiyorum ama bu şekilde işlenmez ve en sonu baya sorunlu. Ama yine de 0 verilmez 3 yada 4 verirdim şahsen.

1 Beğeni

İnan hak ediyor gömülmeyi. O puanlar tabi çok kötü emeğe yazık ama göz göre görede bir hikaye rezil edilmez. Spoiler vermeden de pek anlatılmıyor ama göze alırsan spoilerlı yorumları okuyabilirsin. Buradan çıkarılacak ders Sony için şudur: Sadece oyunun ismine, gücüne, grafiklerine güvenirsen içini boş bırakırsan böyle lahana turşusu gibi fıçıya gömerler adamı ayrıca çoklu oyuncu seçeneğinin kaldırılmasına ve hikayenin neredeyse hepsinin önceden sızdırılmasıda bu tepkide etkin faktör.

3 Beğeni

O dönem ilk oyundaki hikaye türü filmlerde de ön plandaydı, izleyici/oyuncu seviyordu. Devir değişti şimdi gençler farklı bir hikaye sever diye böyle karar almışlar tahminen. Satış odaklı ama hikayeyi kendi içinde bekleneni verememiş.

2 Beğeni

Biz daha ölmedik. :smiley:

1 Beğeni