The Witcher Dizisinin Gösterim Tarihi Belli Oldu

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/the-witcher-dizisinin-gosterim-tarihi-belli-oldu/

image

Netflix’te yayınlanacak The Witcher dizisinin gösterim tarihi kanal yetkilileri tarafından resmen açıklandı. (DEVAMI…)

6 Beğeni

Onlardan hangisi Ciri hangisi Yennefer yahu. Kızın saçını olduğu gibi bıraktık demeyin… Daenerys gibi yapmak çok zor olmasaydı gerek?

Açıkçası ben bu diziden bir şey umamıyorum inşallah kitapları kadar güzel olur

Vay be ilk defa kitapları kadar güzel olur diyeni gördüm diğer herkes oyunu biliyor sadece

1 Beğeni

Ben hem kitapları okudum hem de oyunu oynadım. Oyundaki hikaye bana göre daha etkileyiciydi. Bunu 3. oyun diye yorumlamayın tabii. Tüm oyun evreninden bahsediyorum. Hikayenin başında kim olduğu bilmeyen bir Geralt ve onun maceraları, oyunun hikaye anlatımı gibi Witcher oyun evreninin bir çok harika özelliği. Dizinin hikayesi muhtemelen oyunları tanımayacaktır. Kitaptaki olayları veya kitap döneminde geçen olayları anlatırlar diye düşünüyorum. Oyun ise kitapların 5 yıl sonrasında yer alıyordu. Umarım Andrzej Sapkowski abimiz, Triss’i Playboy’a sattığı gibi (Bir de kitapta esamesi okunmuyorken nedense CDPR’in ünlü ettiği haliyle satmıştı peh) ya da CDPR’den ekstra para istediği gibi bir paragözlülükle Witcher’ın yayın haklarını Netflix’e satmamıştır diye umuyorum. Umarım heba olmaz bu seri.

1 Beğeni

Aslında ben de ilk oyununu görmüştüm,oynamıştım ama bir yerde bir eksik vardı böyle bir hikayenin alt yapısı olmadan işlenmesi imkansızdı 3. oyunun 6.saatini oynarken oyunu bıraktım ve tüm kitaplarını okudum (çevirilmiş tüm kitaplarını) . Hiç de pişman olmadığımı söylemek isterim gerçekten Sapkowski polonyanın Tolkieni hatta bazı yabancı arkadaşlarıma göre Tolkien ingilterenin Sapkowskisi, bense bu konuda yorum yapmak istemiyorum ikiside birbirinden bağımsız 2 güzel eser.

Senin bu görüşüne katılmamakla birlikte oyunu gayet başarılı buluyorum ayrıca Triss hayallerimi süslüyor :slight_smile: