The Witcher Serisi

Kutulu versiyon iyi ilgi görmüş olmalı. Vakıf için de aynı şey geçerli. Maalesef şekilciliğe çok önem veren bir milletiz :slight_smile: Kitabın içeriğinden çok kitaplıkta nasıl durduğu, kapağı gibi meseleler öne çıkıyor son yıllarda. Bence 7 kitap tamamlanınca bir de onun için kutulu bir versiyon çıkabilir. Ayrı olarak satılır mı bilmiyorum, talep meselesi.

Kapak meselesi daha önce de çok konuşuldu. Bizdeki kapakları ben de pek sevmiyorum. Öte yandan bu durumun sorumlusu Orbit Books, Pegasus değil. Pegasus hep orijinal kapakla basıyor kitapları.

Orbit daha önce şu kapaklarla çıkarmıştı seriyi:

Untitled-1 copy

Ama bunlar neredeyse hiç satmadı ve serinin yarım kalması gündeme geldi. Daha sonra, The Witcher 2 çıkınca oyunun görselleri kullanılarak tekrar raflara sürüldü kitaplar. Ve bu kez müthiş bir satış başarısı elde ettiler. Çünkü kitap okumayan, seriyi sadece oyunlardan tanıyan biri ilk görüşte neyle karşı karşıya olduğunu anlıyor. Herkes bizim gibi değil, bu ay hangi kitap çıkmış diye özellikle takip etmiyorlar edebiyat dünyasını.

O nedenle evet, görüntü açısından çok başarılı değil belki kapaklar ama satış (ve serinin devamının basılması) açısından ideal.

7 Beğeni