Trivia! "Meydan Okuma" Talepleri

Merhaba,

Nihayet Kayıp Rıhtım Trivia! tüm okurların görebileceği şekilde yayına girdi ve bizler de zevkle oynamaya, gelen soruları aktifleştirmeye ve meydan okumalara başladık. Ama nihayetinde çoğumuz “Kime meydan okusam ki?” diye düşünüyor olabilir. Forumda halihazırda arkadaş olan ya da burada tanışıp muhabbet etmeye başlamış olan üyelerimiz vardır elbette ve inanıyorum ki onlar kendi aralarında çoktan mücadeleye girmeye başlamıştır. Fakat bunun dışında birilerinin kendisine meydan okumasını isteyen üyelerimiz de neden olmasın diye düşündük ve bu başlığı açtık!

@danieljackson’un son paylaştığı güncellemeyle birlikte artık sadece kendi profilinize değil, Trivia!'ya kayıtlı olan tüm üyelerin profillerine göz atabiliyor, daha da güzeli o isme meydan okuyabiliyorsunuz. İşte bu nedenle, dileyen kişiler kendi profillerini bu sayfada paylaşıp meydan okuma için sıraya girip beklemeye başlayabilir.

Birilerine meydan okumak isteyen, ama kiminle mücadeleye girmesi gerektiği konusunda tereddüte düşen kişiler de direkt olarak bu başlıkta yazanlara meydan okuyabilir! :krs:

Madem konuyu açtım, ilk taşı da atayım.

Bilgisine güvenen gelsin arkadaş: https://trivia.kayiprihtim.com/profil/magicalbronze

İçses: Umarım rezil olmam… Umarım rezil olmam… Umarım rezil olmam…

9 Beğeni