Ücretsiz Oyun: S.T.A.L.K.E.R Anomaly

Anomaly ile beraber kullanabileceğiniz ek modlar:

Mod Hakkında:​

Mod çıkış yaptığı günden bu yana 2 milyondan fazla kez indirilmiştir ve mod 10 GB’dan fazla yer gerektirmektedir. Moddb’de kullanıcılar tarafından 10 üzerinden 9.3’lük bir inceleme ortalamasına sahiptir.

Kısaca bağımsız mod STALKER Anomaly, STALKER oyunlarının hayranları için en istikrarlı ve özelleştirilebilir deneyim olmayı hedefliyor. STALKER serilerinde kullanılan X-Ray motoru olan Monolith 64-bit motoru tarafından desteklenmektedir.

Oyuncular modu oynamak için çeşitli yollardan birini seçebilirler. 4 bölümlük ilginç görevlerle hikaye modunu, kendi hikayenizi oluşturmayı tercih ediyorsanız sandbox modunu veya grupların bölgenin farklı alanları üzerinde etki ve kontrol için savaştığı yoğun savaş modu ile oynayın.

Anomaly ayrıca son derece özelleştirilebilir, istediğiniz gibi oynayın ve eğlenin. Seçenekler menülerinde ince ayar yapılabilen yüzlerce ayar vardır ve daha gelişmiş değişiklikler için, deneyimi daha gelişmiş şekillerde değiştirmek için diğer oyuncular tarafından oluşturulan Anomaly için 1000’den fazla eklenti vardır.

Anomaly bağımsız bir moddur. Kendi başına çalışabilmektedir yani yeni, boş bir dizin kullanın. 1.5.1 sürümünü modun eski sürümlerinin veya orijinal STALKER oyunlarından herhangi birinin üzerine KURMAYIN. Ve uyumlu olacak şekilde güncellenmemiş eski eklentilerle KULLANMAYIN, aksi takdirde çökmelerle karşılaşırsınız.

Kurulum:​

Mod için bir klasör oluşturun, örneğin C:\Game\Anomaly.

Oluşturduğunuz klasöre modu indirin ve paketinden çıkarın.

En son güncelleme için herhangi bir düzeltme olup olmadığını kontrol edin.

Başlatıcıyı çalıştırın ve oynamak istediğiniz oluşturucuyu seçin, güçlü bir CPU’nuz varsa AVX’i değiştirin.

Oyuna başlayın ve keyfini çıkarın!

Oyundan Görüntüler:​

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Videolu Türkçe Rehber:​

Tanıtım Fragmanı:​

1 Beğeni