Usta-Doktor-Eğitmen Tavsiye ve Yardım

Arkadaşlar benzer konu göremeyerek açtım. Sanıyorum yakında bir dişçi lazım olacak bana.
Yıllardır Ankara’da aile hekimine gidiyorum. İstanbul’da ne göz ne diş hiç bir hekime güvenmiyorum Hatta ne zaman bir doktor denesem kendimi kazıklanıyor ve önemsenmiyor hissediyorum.

Benzer şekilde bir dönem koşu için antrenör ve kurs arayışı içinde olmuştum. Bu sitede ise uzun süre yorumunu okuduğum ve güvendiğim, fikir alabildiğim insanlar var.

Böyle bir arkadaşım, amcamın oğlu gibi değil de yardım istediğimiz konuları yazsak ve o alanda ben şu işi yapıyorum yardımcı olabilirim diyen varsa buradan referansla faydalansak nasıl olur? İsteyen arkadaşlar kendilerini tanıtıp mesleklerini de yazabilirler.
(içerik kontrol ve site amaç uygunluk için @mit)

1 Beğeni

Sanırım konu kaybolup gitmiş diğerleri arasında

2 Beğeni

Evet başarısız bir başlık oldu gibi :frowning:

2 Beğeni

Yok, sadece gözden kaçırılmış bence. Hortlattık başlığı, bakalım ne olacak :grin:

1 Beğeni

Diş olayı gerçekten sıkıntı ya. Anlatıp korkutmak istemiyorum ama hastaları takmayan ve bir de üstüne tedavi görürken sıkıntı çektiren birine denk geldim ki artık ben de korkmaya başladım. Gerçekten birilerine danışmak komşu vs iyi bir fikir. Bir keresinde de devlet hastanesinde yaşlı bir kadın vardı. Birşey anlamamıştım bir daha sorayım derken nerdeyse yerin dibine sokacaktı beni. Çoğu doktor yalan yok iyi çıktı ama istisnalar da olabiliyor böyle. Kötü olan akılda kalıcı olduğu için o tırsma olayları da sürüyor istemdışı.

1 Beğeni