Video Oyun Dünyası

Hangi oyundan bahsediyorsun?

1 Beğeni

Farcry haberi bekliyoruz. Umarım sekteye uğramaz.

1 Beğeni

@Erdo

Requiem Gameplay var.

2 Beğeni

Maşallah baya uzun tutmuşlar. Spoiler yememek için hepsini izlemedim. Serinin hastasıyız, hayranıyız, emektarıyız ama sizde de videoyu izleyince sanki tekrara binmişiz, bir dlc oynayacakmışız havası oluşuyor mu :slight_smile:

3 Beğeni

Yok öyle olmuyor da ilk kez bir şeyleri görmenin hazzı bir başka oluyor tabi. Ancak bu fragmanda trailerlarda gösterdikleri yerleri ve düşmanları gösterdikleri için ekstra bir şey yok. Sadece çok ufak bir yeni sahne var o kadar. Orada da karakterin ne yöne gittiğini çıkartıyoruz…

1 Beğeni

Hayırlısı bakalım, şubat sonunu bekliyoruz. Gelene kadar elimdeki Claire Obscure biter diye düşünüyorum. Sonra RE’ye gömülürüm.

2 Beğeni

Ya şu Ubisoft batsa da kurtulsak artık!

1 Beğeni

Çok büyük bir sorun yolda görünüyor. Oyun oynarken de VPN ile oynayacağız sanırım.

4 Beğeni

Bir oyunda LGBTİQ+ bireyler var erişim engeli, bi oyunda çıplaklık mı var erişim engeli zaten bu oyunlar derecelendirme yapıldıktan sonra ekleniyor çağın gerisinde full ilahiyat mezunlarını doldururlarsa olacağı buydu bu tarz bakanlıkların full pedagojik eğitim almış insanlardan oluşması lazım. Tüm kaçış mekanlarımızı elimizden almaya ant içmişler.

4 Beğeni

Para bitti. Nereden nasıl daha fazla vergi alabilirizin peşindeler gibi.

3 Beğeni

Bence para ile alakası yok. Bu karar zaten kazanacağı paradan eder. Her zamanki gibi ideolojik. İyice boğazımızı sıkıyorlar.

1 Beğeni

VPN artık günlük hayatta da elzem olmaya başladı.

Google dan Meta dan vs kendimizi koruyamıyoruz, kaçamıyoruz en azından ele ayaga düşmeyelim.

Şimdi bunu yazarken aklıma şu panel mevzuları, kamu kurumlarından sızanlar geldi de… Aman boşver 1984 den kaçış yok.

3 Beğeni

İşin kötüsü VPN de pek bir çözüm sayılmaz. Tabi illa ki yüzde yüz engellemek mümkün olmaz da, yaygın çözümler/kaçışlar birer birer kaybolur diye düşünüyorum. VPN ile bağlanıyorsanız şimdiden bayağı bir site köpek çekiyor :sweat_smile: . VPN işini nerdeyse tamamen bitirmek bir kaç yasaya bakar.

Şahsen bir kaç yıla kimliksiz internet işinin de globalde biteceğini düşünüyorum. Data işi zaten kayıp bir dava. Devlet sızdırmasa da 3-4 firma ciğerimize kadar biliyor, satmaktan da gocunmazlar. Yasaların falan da pek bir anlamı yok, uluslararası sularda deniz tabanına kurulan sunucular 3 kuruşluk soğutma masrafından yırtmak için kurulmuyor :sweat_smile:

Düz insanlar olarak baya baya kaybettik gibi duruyor. Tadım çok kaçık konuyla ilgili.

6 Beğeni

Paypal, wise vs. gibi dolaylı yoldan yasaklamak istedikleri platformlar için birkaç ay önceden bu “temsilci atama” safsatasını ortaya atıp, bu şirketlerin faaliyet gösterdiği başka hiçbir ülkede karşılaşmadıkları zorunluluklar talep ederek faaliyetlerini durdurmaya zorluyorlar. O yüzden şimdiden geçmiş olsun.

Ülke olarak gerek oyun yapımı, gerek yasal oyun alımı ile dünyanın en büyük eğlence sektöründe artık bizde varız diye övünürken bunun önünü kesip yasaklamamaları kaçınılmazdı. El atmak için çok bile beklediler.

7 Beğeni

Edepsiz şerefsizler. Bunlar iyice azıttı. Meşhur tweet vardı ya, “Siyasetten bıktım şununla ilgileneyim dediğiniz ne varsa onun da… içine edecekler. Nefes alamayacaksınız.” diye. Heh o işte.

8 Beğeni

Forum kuralları gereği bu durum hakkında gerçek düşüncelerimi yazamayacağım maalesef. Bıktım. Bu ülkeyi sevmek gitgide zorlaşıyor. Ömrümü yedi bitirdi bu ülke.

9 Beğeni

Bizim oyunların parasını iade etsin o zaman hükümet dolar kuru üzerinden.

1 Beğeni

Oyun platformlarına temsilci atama zorunluluğu iddiası gerçekleşirse özellikle steam ve epic games’den oyun indirmek ve oynamak oldukça zorlaşacak.Umarım gerçek değildir haberler.

2 Beğeni

Ama öyle demeyin bakın ‘‘Restoranlarda servis ve kuver ücreti alınması yasaklandı.’’ !

1 Beğeni