Karakterler beni pek mutlu etmedi. Kratos’ un o sertliğini yansıtamamış. Hele çocuk. ![]()
Hiçbir zaman oyun ile bir olmayacaktır. Fragman ve dizi bir yayın hayatına başlasın o zaman net konuşuruz.
Bu dizinin en iyi yanı Prime gaming ile verilecek GoW oyunları olacaktır. Dizi de iyi çıkarsa cabası.
İşin arkasında bu abimiz var ki Battlestar Galactica ile bende kredisi sonsuzdur
İşine çok karışılmamışsa iyi bir iş izleyeceğimizi düşünüyorum. Zaman gösterecek bakalım.
Ooo bu abimiz Recep İvedik çekse bile izlenir. Battlestar Galactica candır ya.
Ne kadara ülkemize gelir bilmiyorum ama güzel bir seçenek var artık PC Controller için.
Pokémon Pokopia çıktı bugün. Sadece Switch 2 ile oynanabiliyormuş bilmiyordum hevesim kursağımda kaldı. Switch Lite’ı yükseltmem lazım bir ara.
Sony, PC’de umduğunu bulamamış sanırım. Bundan sonra single player oyunlarını PC’ye çıkartmayacaklarmış. Sadece servis oyunları çıkartacaklarmış:
Crack dünyası coşuyor birkaç gündür. Hypervisor yöntemi ile Denuvolar tek tek kırılıyor.
Güvenebileceğimden henüz emin değilim. Usb stick’e kurulacak efi bir windowsla yeterince güvenli oluyor denmiş ama bilemedim o yüzden şimdilik şahin gibi takip etmekle yetiniyorum. ![]()
Dün onu gerektirmeyecek bir tool çıkarttılar ama deneniyor tabi hala. Zaten benim beklediğim oyunlara crack sırası gelmez kolay kolay.
Eneba üzerinden önsipariş 1800’e falan geliyor. Verdik önsiparişi bindik trene, bekliyoruz.
Sinematik kısımları saymazsam 20 dakika oynayabildim.
Aklım da kalbim da orada ama zaman yok
. Net bir tarihi var mı acaba? Biraz daha hızlanayım.
Yakında resim modu gelecek. Galiba mayıs gibi de mini bir oyun gelecek daha sonra da DLC gelecek. Bu biraz büyük bir şey olacak gibi duruyor belki sene sonuna yetişir. ![]()
MSIGAINGTURKEY Instagram hesabında Resident Evil Requiem çekilişi varmış arkadaşlar. Haberiniz olsun! ![]()