Video Oyun Dünyası

Karakterler beni pek mutlu etmedi. Kratos’ un o sertliğini yansıtamamış. Hele çocuk. :slight_smile:

Hiçbir zaman oyun ile bir olmayacaktır. Fragman ve dizi bir yayın hayatına başlasın o zaman net konuşuruz.

1 Beğeni

Bu dizinin en iyi yanı Prime gaming ile verilecek GoW oyunları olacaktır. Dizi de iyi çıkarsa cabası.

İşin arkasında bu abimiz var ki Battlestar Galactica ile bende kredisi sonsuzdur :wink: İşine çok karışılmamışsa iyi bir iş izleyeceğimizi düşünüyorum. Zaman gösterecek bakalım.

3 Beğeni

Ooo bu abimiz Recep İvedik çekse bile izlenir. Battlestar Galactica candır ya.

1 Beğeni

Ne kadara ülkemize gelir bilmiyorum ama güzel bir seçenek var artık PC Controller için.

1 Beğeni

Pokémon Pokopia çıktı bugün. Sadece Switch 2 ile oynanabiliyormuş bilmiyordum hevesim kursağımda kaldı. Switch Lite’ı yükseltmem lazım bir ara.

Sony, PC’de umduğunu bulamamış sanırım. Bundan sonra single player oyunlarını PC’ye çıkartmayacaklarmış. Sadece servis oyunları çıkartacaklarmış:

https://fixvx.com/zuby_tech/status/2029194576469098594?s=46

2 Beğeni

Crack dünyası coşuyor birkaç gündür. Hypervisor yöntemi ile Denuvolar tek tek kırılıyor.

Güvenebileceğimden henüz emin değilim. Usb stick’e kurulacak efi bir windowsla yeterince güvenli oluyor denmiş ama bilemedim o yüzden şimdilik şahin gibi takip etmekle yetiniyorum. :smiley:

Dün onu gerektirmeyecek bir tool çıkarttılar ama deneniyor tabi hala. Zaten benim beklediğim oyunlara crack sırası gelmez kolay kolay.

1 Beğeni

Eneba üzerinden önsipariş 1800’e falan geliyor. Verdik önsiparişi bindik trene, bekliyoruz.

1 Beğeni

:face_with_hand_over_mouth:

@alys DLC’de geliyor.

:man_dancing:

1 Beğeni

Sinematik kısımları saymazsam 20 dakika oynayabildim. :smiling_face_with_tear: Aklım da kalbim da orada ama zaman yok :face_holding_back_tears: . Net bir tarihi var mı acaba? Biraz daha hızlanayım.

1 Beğeni

Yakında resim modu gelecek. Galiba mayıs gibi de mini bir oyun gelecek daha sonra da DLC gelecek. Bu biraz büyük bir şey olacak gibi duruyor belki sene sonuna yetişir. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

MSIGAINGTURKEY Instagram hesabında Resident Evil Requiem çekilişi varmış arkadaşlar. Haberiniz olsun! :slight_smile:

2 Beğeni