Bu müzik eşliğinde masaj yapılıyor. Hayvanlar mutlu biz de mutluyuz.
Tabi ki hocam. Tam zamanlı çalışmadan nasıl böyle zevklerimiz olsun. ![]()
Bu müzik eşliğinde masaj yapılıyor. Hayvanlar mutlu biz de mutluyuz.
Tabi ki hocam. Tam zamanlı çalışmadan nasıl böyle zevklerimiz olsun. ![]()
Hocam bende hazır beslenen biri olarak etin kilosuna çok hakim değilim ama 1000TL vardır en az. Bu durumda o öküzlerin danaların tona yakın olanlarını değil de ortalama 500-600 kilo olanlarından alsan 250-300 kilo et çıksa falan filan diye hesaplıyorlardır. Verdiğim rakamlar çok yanlış olabilir ama hesaplama mantıkları buna çok benzerdir.
Normal yani fiyatlar.
Geçen sene şap hastalığı kırdı geçirdi hocam büyükbaş hayvanları. Maliyet ıvır zıvırın üzerine bu da gelince inek kıymetli hale geldi. Sake içirseler yine bu kadar pahalı olmazdı. ![]()
Hocam o zaman sanırsam baya şanssızmışsın o zaman ![]()
Haaaa anladım. O zaman makulmüş evet ![]()
Hocam şans faktörü de var tabii de. Ben çok fazla kullanıyorum. Örnek veriyorum sen haftada 10 saat oyun oynayabiliyorsan bu benim rahat 40 saat civarları. Haliyle bana dayanmıyordu standart olanları. Bir de ben oyunları genelde %100 yapıp bitiriyorum. Normalde oyun 7-8 saat sürüyorsa ben 35 saat filan oynamış oluyorum onu. Hemen bir örnek vereyim.
Bu da benim istatistik.
Daha hala bitmedi 5-6 saati rahat var. Haliyle dualsensemiş efendim xbox’ın dandik gamepad’i filan dayanmıyor. Ben bu yüzden steam controller istiyorum işte tek şarjla gitsin 35+ saat kafam rahat etsin.
Pardon hocam ortalık yanıyordu işte güçte çok bakamadım buralara.
Valla hocam bu konuda çok saygı duyuyorum. Ben genelde başladığım oyunların yaklaşık yarısını bitirmeden hevesimi alıp bırakıyorum
.
Ama anladım derdini, valla haklısın ![]()
Pragmata’nın da indirime girmesini bekliyorum, çok iyi diyorlar.
Önemli değil hocam ne zaman müsaitsen o zaman yazarsın ben de müsait değildim. Şu anda da pek müsait değildim açıkçası ara verdim. ![]()
Pragmata herkese uygun bir oyun değil hocam hikayesi bilindik klasik. Ana karakterimiz ve kız’ın yakınlaşması da organik değil çok hızlı gerçekleşiyor. The last of us daki Ellie ve joel arasındaki o vurucu olan yavaş yavaş gelişen ilişki yok. Zaten Diana da çok küçük öyle bir şey bekleyemeyiz yaş olarak ama sıkıcı değil çok keyifli bir oyun. Combat kısmı çok yenilikçi ve alışınca gayet keyifle oynanıyor. Tam fiyattan alınmasını kesinlikle önermem önce demosunu oynayın severseniz alın. Benim için keyifli bir oyundu Capcom bu sene hiç boş yapmadı sırada onimusha var ondan da epey umutluyum. Savaş mekaniği vs komple değişti souls tarzına yakın bir şey oldu.
Steam Controller: Rezervasyonlar 8 Mayıs’ta açılıyor
Rezervasyon yapma ve hafta başında yaşadığımız zorluklara karşı aldığımız önlemler
4 Mayıs’ta piyasaya sürülen Steam Controller için gösterilen yüksek düzeyde ilgi bizi çok mutlu etti ancak satın alma deneyiminin birçoğunuza hayal kırıklığı yaşattığını biliyoruz. Aygıtlar elimize ulaştıkça stoklarımızı güncellemeye devam edeceğiz ancak bunun yanında satın alma deneyimini iyileştirmek ve ürünü satmak üzere yapılan alımları sınırlamak amacıyla yaptığımız değişiklikleri sizinle paylaşmak istedik:
8 Mayıs TSİ 20.00’den itibaren Steam Controller için bir rezervasyon sırası açacağız. Rezervasyon yaptığınızda sıradaki yeriniz kaydedilecektir. Stoklar yenilendiğinde rezervasyon sırası dikkate alınarak sipariş verme e-postaları gönderilecektir.
Genel deneyimi iyileştirmek ve ürünü satmak üzere yapılan alımları sınırlamak amacıyla yaptığımız değişikliklerin ayrıntıları:
Rezervasyon detayları:
Ek olarak:
Stokların güncellenmesi bölgeden bölgeye değişiklik gösterecektir. ABD ve Kanada için rezervasyonları önümüzdeki hafta işleme almaya başlayacağız. İngiltere, AB ülkeleri ve Avustralya içinse bunu takip eden haftalarda başlayacağız.
Yarın başvurumuzu yapacağız. İlgilenen arkadaşlara da duyurmuş olayım.
Gördüm hocam da bunlar benlik değil. Başarımı yok. ![]()
Bana Ada Wong lazım.
Güzel bir hikaye Dlc’si gelmesi lazım onda da sızıntılar var inşallah doğru değildir dedim başta ama sonra mantıklı geldi biraz. Şahsen bu şekilde olacak güncellemeleri bekliyorum yani.
Bu da bonus olsun hadi. ![]()
Bana biraz şey gibi geldi, eğer doğru anladıysam. Önceki oyunlarda zaten ilk başta gelen merchant modunu bu sefer ayrı dlc gibi sunmuşlar gibi.
Evet Mercenaries modu hep önden olurdu bu sefer yetiştiremediler. Sebebi de belli aslında. Bunun gibi birkaç free Dlc daha gelebilir. Mercenaries modu da eklenecektir. Yavaştan haziran ayındaki sunuma doğru gidiyoruz. Orada Geof duyurabilir diye düşünüyorum.
İki tane de paralı Dlc yaparlar. Beklentim Seperate Ways kadar kapsamlı bir Ada dlc’si. ![]()
Steam Controller alanlara bir duyuru geçeyim. Rezervasyon yapmıştık ya geçen hafta VALVE tarafından satın almak istiyor musunuz diye mail geliyor. İşlemi onaylıyorsunuz ve sizi sıraya alıyorlar. Ne kadar erken sıraya girerseniz elinize o kadar çabuk ulaşacaktır.
İyiki geçen gün Diablo 2 (OG versyonlar hala satılıyor hem de 90 TL’ye)ve 3’ü satın almışım. Tam da Diablo 3 çok pahalı iade mi etsem diyordum. Bu haberi gördükten sonra ölsem de iade etmem.
Bu arada bende yaz aylarında Gamersir G7 pro gampad modelini almak istiyorum. Bu ürünü kullanıp deneyini aktarmak isteyen olursa çok yardımcı olmuş olur.