Watchmen Dizi Teaser Trailer(2019)

Şu videonun gıcıklığına bakın yaw.Bana göre bu dizi ilk sezondan sonra iptal olur gibi.

1 Beğeni

Fena olmamış sanki. :confused:

Yazısından hariç hiç bir şey bana watchmen’i andırmadı.Bence olmamış.:-1:

Ben sadece filmini izlediğim için sadece onunla kıyaslayabiliyorum. Sen çizgiromanları da okuduğun için bir şey diyemem.

1 Beğeni

Şu video görseli bile açmamak için bir neden. Bu nasıl Rorschach yav :laughing:

Taş gibi gözüküyor. Büyük bir merakla bekliyorum. Maskeli karakterin Rorschach olduğunu düşünenler izlemeye zahmet bile etmesinler bence.

1 Beğeni

Ben gayet sevdim. Watchmen havasını aldim diziden.

Kasten mi kötü yapmışlar yani? :laughing: Sadece o değil tümüyle güzel gözükmüyorlar. Benceleriniz ile fikir gezegeninizde iyi izlemeler. :blush:


Çizgi roman uyarlamalarının sorunu bu zaten. Renkli renkli sayfalarda güzel görünen şeyler, canlı bir insan üzerinde çok kötü gözüküyor eğer ki cgi değilse. Bunun en güzel örneği de Daredevil. İçe göçük gözleri o kadar komik gözüküyordu ki izleyememiştim bu nedenle. :smile: Neyse ki çizgi roman uyarlaması izleyen birisi olmadığım için hiç dert etmiyorum. Ha ama komik bir şey görürsem söylemekten geri durmam.

Neden kasten kötü yapsınlar? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın ne denli kötü olduğunun bir örneği oldunuz adeta. Gördüğünüz karakter Rorschach değil diyorum ben size. Dizi, çizgi roman ve filmde yaşananların çok sonrasında geçiyor. Ozymandias karakteri de yetmişli yaşlarında ve görüldüğü üzere Jeremy Irons tarafından canlandırılıyor. Rorschach benzeri maske takanlar da onun izinden giden anarşistler. Dizi belli ki çizgi romanın yolundan gidip politik yönü fazlasıyla güçlü olacak. Ben bayıldım ve bu fragman çok iyi bir yapıtın geldiğinin ayak sesleri. Eğer çizgi roman fanı olup hayattaki diğer dallara uzak kalırsanız bu şekilde bir eleştiriyle yaklaşmanız çok normal. “Bence” hayatın her alanından keyif almaya bakın ve kıyaslamaları bırakın.

3 Beğeni

Sanırım bu dizi asıl Watchmen’den yıllar sonrasını anlatıyor. Çünkü Veidt yaşlı ve Rorschach ölü. Yani yanlış anlamadıysam çizgi romanlarla alakası olmayan bir hikâye.

Hbo orjinal serisi diyor.Yani ana hikayeyi okuyup uydurukdan bir seneryo yapmışlar gibi.Tabi burdan çok gömdük ama inş.güzel bir yapım olur:)

Açıkçası görüntüler pek tat vermedi bana ama yine de olumlu bakıyorum. Watchmen’in hem çizgi romanına hem filmine bayılan biri olarak zevk alacağımı düşünüyorum. Göreceğiz. :sweat_smile:

Uyduruktan bir senaryo değil bence ya. Eğer iyi işlenirse insanların gerçeği ögrendikten sonra Ozy ve Rorsch hakkında ne düşündüklerini, politik olarak hangi konumda olacaklarını, bu sırada Ozymandias’ın kendi içinde yaptıklarını tekrardan sorgulamasını falan izlemek keyifli olacaktır diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Benim en sevdiğim karakter Rorschach yok mu yani şimdi dizide?

Hocam hiç bir kült yapımın başrol oyuncusu bir dizi için heba edilmez bence.Rorschach’ın olma ihtimali düşük gibi.

Watchmen’in devamında olanlar Doomsday Clock çizgi roman serisinde anlatılıyor şu anda. Ben okumuyorum, okuyanların yalancısıyım.

Maalesef o bu değil.

O bu değil derken diziyi kastediyorsun değil mi? Emin olmak için çizgi romanın konusuna tekrar baktım da Watchmen finalinin yedi yıl sonrasından başlıyor.

1 Beğeni

Aynen diziyi kastettim.Zaten dc bu hikayeyi dizi istese kendi yapardı.

1 Beğeni