Yabancı Dil Basılı Kitaplar İçin Temin Platformu

Malum artık yabancı dildeki kitaplar için hemen herkes .epub ve .pdf formatındaki e-kitapları kullanıyor. Benim de içinde bulunduğum bu e-kitap işlerine pek sıcak bakmayan kişiler, yurtdışından veya yurtiçinden yabancı dilde basılı kitap temin etmek istediklerinde, gerek Türk Lirasının yedi cihana korku salması, gerek kitapların fiyatından fazla tutan kargo ücretleri, gerek PTT’nin lakaitliği derken türlü olumsuzluklar ile karşılaşabiliyor.

Forumda yabancı dilde kitaplar için farklı başlıklarda tek tük paylaşılan site önerilerinin, alışveriş deneyimlerinin ve kampanyaların ömrü en fazla birkaç gün oluyor, malesef arada kaynayıp gidiyor. Bu yüzden Yurtiçi ve Yurtdışı olmak üzere en güvenilir ve uygun fiyatlı kitap alım imkanlarını burada paylaşarak bu problemleri asgari düzeye indirip, yabancı dildeki kitaplara daha kolay, güvenilir ve ucuz şekilde ulaşabiliriz diye düşünüyorum.

İndirim ve kampanyaları ilk mesaja eklemiyeceğim. Bu kısmda yavaş yavaş kendimin ve sizin deneyimleyip, olumlu olumsuz görüş belirttiği siteleri listeleyeceğim.

(Forumun arama motoru düzgün çalışmıyor. Benzer bir konu var ise bunu patlatabilirsiniz.)

6 Beğeni

yabancı dil kitap için https://www.bookdepository.com/ denemelisin bence. Bir de bedava kargoya veriyorlar birçok kitabı (belki de hepsini emin değilim) ve yanlış bilmiyorsam bu olaya Türkiye de dahil ama vergidir gümrüktür nasıl işliyor bilmiyorum. Bir de pandora’nın yabancı dil kitaplar getirdiğini hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim.

150 Euro altındaki kitaplar için gümrük ücreti alınmıyor.

Pandora istediğiniz kitabı getiriyor. Biraz zaman alıyor ama tavsiye edilen satış fiyatı ne ise o fiyattan getiriyor