Merhaba arkadaşlar. @Pyrewrath ile Yanmayan Kitabın okuma etkinliğini yapacağız. Hangi tarihlerde müsaitsiniz, katılır mısınız? Bir ortak tarih belirleyip başlayalım.
Etkinlik Başlama Tarihi: 25 Ekim 2024 - Bitiş: 25 Kasım 2024
Katılırım
Katılmam
Düşünüyorum
4 Beğeni
Yorumlari merakla bekliyoruz.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam sizde almıştınız kitabı. Bence katılın güzel olur, yorumunuzu da bekleriz katılmasanız bile.
1 Beğeni
Aile boyu şifalardayiz, uyku gelmeden okuyabilir olursam seve seve. İştah acicilari bekliyoruz
3 Beğeni
4 Ekim’ de verdiğim siparişim daha kargoya bile verilmemiş. Eğer kitabım gelmiş olursa mutlaka size kaltılırm.
3 Beğeni
Geçmiş olsun, acil şifalar Umarım yazılacak yorumlar iştah açar
Bekleriz, sıkıntı değil
2 Beğeni
MelihAntepli:
Bekleriz, sıkıntı değil
Teşekkür ederim . Beklemek zorunda değilsiniz tabi. Siz başlasanız da ben gelince hemen katılırım size.
1 Beğeni
Zaten etkinliğe katılmak isteyen ama henüz almamış olan başka arkadaşlar da vardır. O yüzden sıkıntı değil, ortak bir tarih belirler başlarız
1 Beğeni
Ceno
(Cennet)
Ekim 14, 2024, 12:15ös
10
Ekim sonu çok mu geç olur?
1 Beğeni
Ekim sonunu bulur gibime geliyor. Etkinliğe katılmak isteyen ama elinde kitap olmayan arkadaşlar da sipariş verse ekim sonu kasım başı gibi başlarız sanıyorum.
1 Beğeni
Vordue
(Ozer)
Ekim 14, 2024, 1:27ös
12
Hepsiburada’dan siparişi verdik, kaldık öyle . Hala kargoya vermemişler, bu hafta verseler haftasonuna doğru anca gelir.
Haftaya başlayalım etkinliğe, 20 gün falan süre koyalım. Herkese uyar böyle tahminimce .
1 Beğeni
İşi bilicen kitapçıdan alıcan benim gibi
Bakalım. Daha kitabı gelmeyen birkaç arkadaş daha var. 10 güne falan başlarız büyük olasılıkla.
@SJack yanlışlıkla katılmıyoruma tıklamışsın sanırım, onu katılırım olarak düzeltelim
2 Beğeni
Aynı durumdayım, unutucam sipariş verdiğimi bu gidişle.
2 Beğeni
Benim sipariş tarihide 5 ekim ama çarşamba teslim edilecek görünüyor Geldiğinde dahil olurum.
1 Beğeni
SJack
Ekim 14, 2024, 4:35ös
17
Hediye ediyorsun herhalde.
1 Beğeni
Normal şartlarda ederdimde bu ay sıkışığım biraz. Koskoca Security’sin alıp katılırsın sen
SJack
Ekim 14, 2024, 4:52ös
19
Hediyesiz katılmak pek heyecanlı olmuyor. Olmaz.
1 Beğeni
Katılırsın. Bir düşün acele etme
@SJack ikna edildi
1 Beğeni