Yanmayan Kitap - Mark Lawrence Okuma Etkinliği başlangıç 25 Ekim - 25 Kasım bitiş

Merhaba arkadaşlar. @Pyrewrath ile Yanmayan Kitabın okuma etkinliğini yapacağız. Hangi tarihlerde müsaitsiniz, katılır mısınız? Bir ortak tarih belirleyip başlayalım.

Etkinlik Başlama Tarihi: 25 Ekim 2024 - Bitiş: 25 Kasım 2024

• Katılırım
  • Katılmam
  • Düşünüyorum
0 oylayan
4 Beğeni

Yorumlari merakla bekliyoruz.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam sizde almıştınız kitabı. Bence katılın güzel olur, yorumunuzu da bekleriz katılmasanız bile.

1 Beğeni

Aile boyu şifalardayiz, uyku gelmeden okuyabilir olursam seve seve. İştah acicilari bekliyoruz :fountain_pen:

3 Beğeni

4 Ekim’ de verdiğim siparişim daha kargoya bile verilmemiş. :pensive: Eğer kitabım gelmiş olursa mutlaka size kaltılırm.

3 Beğeni

Geçmiş olsun, acil şifalar :pray: Umarım yazılacak yorumlar iştah açar :sweat_smile:

Bekleriz, sıkıntı değil :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:. Beklemek zorunda değilsiniz tabi. Siz başlasanız da ben gelince hemen katılırım size.

1 Beğeni

Zaten etkinliğe katılmak isteyen ama henüz almamış olan başka arkadaşlar da vardır. O yüzden sıkıntı değil, ortak bir tarih belirler başlarız :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Tamam takipteyim o zaman :+1:

1 Beğeni

Ekim sonu çok mu geç olur? :roll_eyes:

1 Beğeni

Ekim sonunu bulur gibime geliyor. Etkinliğe katılmak isteyen ama elinde kitap olmayan arkadaşlar da sipariş verse ekim sonu kasım başı gibi başlarız sanıyorum.

1 Beğeni

Hepsiburada’dan siparişi verdik, kaldık öyle :smiley: . Hala kargoya vermemişler, bu hafta verseler haftasonuna doğru anca gelir.

Haftaya başlayalım etkinliğe, 20 gün falan süre koyalım. Herkese uyar böyle tahminimce :pinched_fingers: .

1 Beğeni

İşi bilicen kitapçıdan alıcan benim gibi :joy:

Bakalım. Daha kitabı gelmeyen birkaç arkadaş daha var. 10 güne falan başlarız büyük olasılıkla.

@SJack yanlışlıkla katılmıyoruma tıklamışsın sanırım, onu katılırım olarak düzeltelim :smiley:

2 Beğeni

Aynı durumdayım, unutucam sipariş verdiğimi bu gidişle. :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkürler. İnşallah:)

1 Beğeni

Benim sipariş tarihide 5 ekim ama çarşamba teslim edilecek görünüyor :slight_smile: Geldiğinde dahil olurum.

1 Beğeni

Hediye ediyorsun herhalde. :smile:

1 Beğeni

Normal şartlarda ederdimde bu ay sıkışığım biraz. Koskoca Security’sin alıp katılırsın sen :upside_down_face:

Hediyesiz katılmak pek heyecanlı olmuyor. Olmaz.

1 Beğeni

Katılırsın. Bir düşün acele etme :sweat_smile:

@SJack ikna edildi :joy:

1 Beğeni