# Yarım Kalan Hikâye

**URL:** <https://forum.kayiprihtim.com/t/yarim-kalan-hikaye/13613>\
**Category:** Öyküler\
**Created:** [Temmuz 1, 2019, 5:18ös UTC](https://forum.kayiprihtim.com/t/yarim-kalan-hikaye/13613 "2019-07-01T17:18:59Z")\
**Posts on this page:** 2\
**Page:** 1

<div class="post-metadata">

**Author:** ![OykuSeckisi](https://forum.kayiprihtim.com/user_avatar/forum.kayiprihtim.com/oykuseckisi/32/19_2.png) [@OykuSeckisi](https://forum.kayiprihtim.com/u/OykuSeckisi)\
**Post date:** [Temmuz 1, 2019, 5:18ös UTC](https://forum.kayiprihtim.com/t/yarim-kalan-hikaye/13613/1 "2019-07-01T17:18:59Z")

</div>

**Öykü Seçkisi'nde okumak için: [Yarım Kalan Hikâye – Aylık Öykü Seçkisi](https://oykuseckisi.com/yarim-kalan-hikaye/)**  
   
 ![image](https://oykuseckisi.com/wp-content/uploads/2019/06/dedekorkut.jpg)  
  
Gecenin ikisinde bir Cinayet Büro amiri olay yerine çağrılıyorsa durum vahimdir. Ancak emniyete çağrılıyorsa durum hayal dâhi edilemeyecek kadar vahimdir. Komiser Tahsin, Ramazan ayı münasebetiyle gecenin o saatinde kapanmamış olan, evinin sokağındaki fırından bir simit alıp yola koyuldu. İstanbul, görmesini bilene gecesi başka gündüzü başka bir şehirdi. Kırk yılda bir dışarı çıkmış olanlar ile gecenin… [(DEVAMI…)](https://oykuseckisi.com/yarim-kalan-hikaye/)

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![Aremas](https://forum.kayiprihtim.com/user_avatar/forum.kayiprihtim.com/aremas/32/5466_2.png) [@Aremas](https://forum.kayiprihtim.com/u/Aremas)\
**Post date:** [Temmuz 2, 2019, 12:01ös UTC](https://forum.kayiprihtim.com/t/yarim-kalan-hikaye/13613/2 "2019-07-02T12:01:26Z")

</div>

Kaleminiz gerçekçi ve yalın. Bazı noktalarda cümlelerin daha fazla noktalama işaretine ihtiyacı varmış gibi hissettim. Öykünüz, bu ayki seçkide okuduğum ikinci polisiye öykü. Polisiye öykülerde gelişme bölümü öykünün ana sırtlayıcısı olmakla birlikte hacim olarak oldukça büyük yerler kaplayabiliyor. Alışkanlığımdan olsa gerek, bu tür öykülerde nispeten çözüm odaklı sonlar görmeyi umarım. Bu açıdan, finalde beklediğimi alamadım. Elbette bu sonuç tamamen benim klasik tutumumdan kaynaklanmış olabilir. Elinize sağlık.
