Neyse ki -artık ne zaman söylemişsem yüzde 50’yi- zamanı söylememişim.: )
Sabreden okur. 40- 50 yıl sonra KY’de tüm kitaplarda yüzde 50 indirim oranı görecek ![]()
Neyse ki -artık ne zaman söylemişsem yüzde 50’yi- zamanı söylememişim.: )
Sabreden okur. 40- 50 yıl sonra KY’de tüm kitaplarda yüzde 50 indirim oranı görecek ![]()
Mesajın içerisinde 50 diye bir rakam gördüm, Türk insanına o yeter ![]()
Şu Türkiye yıllar serisini ben de istiyorum ama sürekli ve yoğun siyasi yazılar beni sıkabiliyor. O yüzden karar veremedim.
%50 olacağına göre ben de şimdiden sepet hazırlayayım
Teşekkürler @alper ![]()
Teşekkürler. Ben de bekliyorum.
Sen bekliyorsan, duyum - bilgi vardır sende. O halde ben de bekleyeyim. ![]()
Say yeniler.

Duyum var işte senden duydum.
Duyumception olduk.
30 küsür kitap almıştım Fol’dan, 1 ay olmadı daha, 10 küsür kitap daha aldım, ne vakit okuyacağım bilmiyorum.
@annihilator Tchaikovsky’nin tekil bir romanı da kendisindeymiş. Aralık gibi onunla ilgilenecekmiş. Yakın zamanda çıkar dedi. Başka da bir şey yok. ![]()
Harika haber. Umarım Cage of Souls’tur. Tekil kitaplarından The Doors of Eden’i çok merak ediyorum.
Ben de Ogres’i sordum ve cevap olarak hem Ogres hem Elder Race basılacak haberini aldım. Yaşa Eksik Parça.
Süper haberler bunlar. Umarım yazar Brandon Sanderson gibi sevilir ülkemizde ve birçok kitabını okuyabiliriz. Takip ettiğim kadarıyla hem aşırı üretken hem de yazdığı hemen her şey belli bir seviyenin üzerinde. Kötü iş pek çıkarmıyor gibi.
Spiderlight şimdiye kadar okuduğum ve en az beğendiğim eseri ve o bile gayet gideri olan bir kitap hocam, ne yazsa okurum diyorum artık.
338,49 TL
Daha fazla düşmedi. ![]()
Yüzde 29 civarı ve artı platin ile yüzde 3 civarı indirim oluyor.
Toplam indirim yüzde 31,7 civarında.
Ayın otuzuna kadar Amazon’a düşerse 80 tl indirimle alınabilir belki.
İthakinin 2024’de basacaği bir bilimkurgu romanıymış.
Yanlış bilmiyorsam film veya dizi uyarlaması gelecekti bunun ve iyi olduğu söyleniyordu
Evet uyarlaması gelecek.
nerede gördünüz acaba?
Ömer Ezerin ig hesabında